The Floor That Fits

The Floor That Fits Your Cocoon

In uw huis

Bouwt of verbouwt u? Met de vloeren van Floors & More geeft u aan al uw ruimtes het perfecte cocoon gevoel, in uw favoriete stijl. Ook voor uw keuken, badkamer of garage hebben we verrassende suggesties. Uniek zijn onze verticale toepassingen. Wilt u bijvoorbeeld een trap bekleden, of de wanden van uw douche? Perfect mogelijk! Ons team geeft u advies en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

The Floor That Fits Your Concept

In uw winkel, showroom, restaurant …

De eerste indruk die u op uw klanten maakt, is erg belangrijk. Een juiste look brengt hen meteen in de juiste mood. Met meer dan 100 Floors & More variaties bent u zeker van een naadloze aansluiting bij het concept van uw zaak. Onze gietvloeren (in epoxy of polyurethaan), epoxy mortelvloeren, steen- en marmertapijten zijn niet alleen mooi, maar ook erg makkelijk te onderhouden.

The Floor That Fits Your Ambition

In uw praktijk of kantoor.

Het interieur waarin u mensen ontvangt, zegt alles over u. Een strakke en stijlvolle inrichting zorgt voor een professionele en eigentijdse uitstraling. Met de vloeren van Floors & More kiest u bovendien voor een uiterst comfortabele en functionele werkplek waar uw ambities optimaal tot hun recht komen.

 

Blijf op de hoogte