PU gietvloer voor naadloos comfort en design

Home >> Gietvloeren >> PU vloeren

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Pu vloer

Wilt u een PU gietvloeren laten aanleggen? Polyurethaan vloeren zijn soepele en naadloze gietvloeren die uiterst geschikt zijn voor de leefruimtes in uw woning. De soepelheid, het comfort en de designopties maken van een PU vloer de meest gebruikte gietvloer is binnen privéwoningen. Een PU gietvloer kan naadloos op een bestaande ondergrond worden aangebracht, wat van een polyurethaan vloer de ideale keuze maakt bij een renovatie. Binnen onze collectie PU vloeren kunt u kiezen uit 2 types PU gietvloeren:

  • Soft Touch: voor een zeer zacht en warm gevoel en zeer hoge flexibiliteit
  • Comfort Touch: een semi-flexibele oplossing. Soepel en zacht maar met de looks van epoxy.
mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

pu-vloer

Eigenschappen en voordelen van een PU gietvloer

Een PU gietvloer is minder stevig dan haar epoxy variant, maar haar soepelheid en comfort maken deze variant nog geschikter voor ruimtes zoals als livings, slaapkamers en badkamers. De keuze voor een specifieke vloer hangt veelal af van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Hieronder vindt u een overzicht van waarom u zou moeten kiezen voor een polyurethaan vloer:

  • Naadloze vloer: een PU vloer is naadloos, zelfs als deze tussen verschillende kamers wordt aangelegd.
  • Toepasbaar op minder stabiele ondergrond zoals houten vloeren: een PU gietvloer is veel flexibeler dan epoxy waardoor de kans op scheuren veel minder is.
  • Vloeistofdicht en zeer hygiënisch: een polyurethaan vloer is, net zoals een troffelvloer, vloeistofdicht en zeer eenvoudig in onderhoud. Bovendien is een PU gietvloer ideaal voor mensen die een huisstofallergie hebben en behoefte hebben aan een hygiënische omgeving.
  • Comfortabele vloeroplossing: een PU vloer voelt zacht en warm aan en heeft bovendien een geluiddempend effect.
  • Combineerbaar met vloerverwarming: houdt u niet van koude voeten wanneer u door uw huis loopt? Een polyurethaan gietvloer is uitstekend te combineren met vloerverwarming voor extra warmte en comfort.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Prijs van een polyurethaan vloer

De prijs van een polyurethaan vloer is, net zoals bij een terrazzo vloer, afhankelijk van verschillende factoren. Naast de oppervlakte speelt ook de ondervloer een belangrijke rol. Is de dekvloer reeds klaar voor afwerking of gaat het hier over houten planken of tapijt? Daarnaast spelen natuurlijk ook de afwerking en het gewenste design een rol bij het bepalen van de prijs voor een PU vloer. Gemiddeld ligt de prijs van een PU gietvloer tussen de € 80 en € 120 per vierkante meter. Benieuwd naar de prijs voor uw gewenste polyurethaan gietvloer? Bezorg ons uw wensen en wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag meer informatie aan onze medewerkers

Wilt u graag een PU vloer in uw huis laten gieten? Het aanleggen van een PU gietvloer is vakwerk, het is daarom belangrijk dat u deze laat gieten door experts. Zo wordt de kwaliteit en levensduur van uw Polyurethaan gietvloer gewaarborgd. Floors & More helpt u graag verder met persoonlijk advies op basis van uw woonsituatie. Wilt u meer weten over onze PU vloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 038888484  of stuur een e-mail naar info@floorsandmore.be. Of kom langs in onze showroom in Niel of Knokke om een bepaalde PU gietvloer te bekijken.