Troffelvloer

Home >> Gietvloeren >> Troffelvloer

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Als u een troffelvloer gaat laten plaatsen, dan is dat een naadloze vloer die bestaat uit kwarts- of grindkorrels. Die korrels zijn fijngemalen en worden samengebonden door epoxy kunsthars. De vloer wordt handmatig met een vlakspaan en troffel aangebracht en daarna door de epoxy versterkt. Vandaar ook de naam troffelvloer. Gaat u een troffelvloer laten plaatsen? Onze vloeren zijn beschikbaar in verschillende korrelgroottes, kleuren en in een matte of glanzende afwerking. Een troffelvloer, ook wel mortelvloer genoemd, is de ideale keuze voor iedereen die houdt van een moderne industriële look en een sterke en gemakkelijke vloer in huis. Deze vloeren komen vaak voor in industriële omgevingen, maar hebben ondertussen ook veel grond veroverd in het hedendaagse interieur. Door hun uitstekende eigenschappen en de opkomst van de industriële look zijn ze veelal te zien in moderne woonkamers, wc’s, badkamers en keukens. Bij Floors & More bieden we verschillende afwerkingsmogelijkheden zodat uw vloer volledig aansluit bij uw interieur.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Waarom kiezen voor een troffelvloer?

Waarom is het een goed idee om een troffelvloer te laten plaatsen? Deze vloeren zijn stijlvol en zorgen voor een ruimtelijk gevoel, zelfs in kleinere kamers. Maar daarnaast kent de troffelvloer ook nog een aantal andere voordelen:

  • Zeer krasbestendig en duurzaam;
  • Naadloze vloer;
  • Zeer sterke vloer door toevoeging van epoxy kunsthars;
  • Onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Het hygiënische karakter maakt de troffelvloer uitermate geschikt voor badkamer, toilet en keuken;
  • Verschillende kleuren en korrelgrote. Een troffelvloer past dus bij verschillende stijlen;
  • Net zoals bij een marmertapijt is de combinatie met vloerverwarming mogelijk;
  • Zeer vloeistofdicht, net zoals een PU vloer;
  • Slipvast en geluiddempend.

Het nadeel van troffelvoeren is dat het iets meer tijd vraagt om deze te plaatsen. Dit type gietvloer is namelijk niet volledig zelf nivellerend en vergt dus wat meer werk en vakmanschap om deze mooi egaal te krijgen. Dit is uiteraard geen enkel probleem voor onze professionele plaatsers.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

De kostprijs

Wilt u een troffelvloer laten plaatsen? Dan wilt u ook weten welk prijskaartje hieraan hangt. De prijs ligt gemiddeld tussen € 60 en € 80 per vierkante meter. De exacte prijs hangt natuurlijk af van de keuze tussen een gewone troffelvloer of een troffelvloer met plint. Maar ook de vloeroppervlakte, kleur en afwerking spelen hierin een rol. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent onze prijzen.

Vraag advies en opvolging aan onze medewerkers

Heeft u interesse om een troffelvloer te laten plaatsen in uw woning? Of wilt u een verticale plaatsing om uw trap of de wanden van uw douche te bekleden? Bij Floors & More bieden wij u talloze mogelijkheden aan! Kom gerust langs in onze showroom in Niel of Knokke of neem telefonisch contact met ons op via 038888484. U kunt ook steeds al uw vragen mailen naar info@floorsandmore.be. Onze medewerkers staan u graag te woord voor meer tekst en uitleg!