Comfort

Home >> Gietvloeren >> PU vloeren >> Comfort

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Huiskamer
Huiskamer
Huiskamer
Huiskamer
Ontdek Onze Revolutionaire Comfort Floor: De Ultieme ‘Semi-Flexibele’ Gietvloer met Krachtige Orange Peel Afwerking

Welkom bij Floors & More, waar innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. Wij zijn verheugd u voor te stellen aan onze nieuwste triomf: de Comfort Floor. Deze gietvloer heeft niet alleen een sterk karakter, maar biedt ook een ongeëvenaarde combinatie van flexibiliteit en duurzaamheid.

 

Een Nieuw Niveau van Flexibiliteit en Karakter

De Comfort Floor is de belichaming van ‘semi-flexibel’, een term die een geheel nieuwe dimensie aan vloeroplossingen toevoegt. Met een uniek en sterk karakter past deze polyurethaan gietvloer zich aan uw levensstijl aan zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

 

Innovatieve Polyurethaan Afwerking voor Maximale Kwaliteit

Onze polyurethaan gietvloer wordt niet zomaar afgewerkt; hij wordt afgewerkt met een polyurethaan toplaag van de hoogste kwaliteit. Deze afwerking tilt niet alleen de esthetiek naar een hoger niveau, maar heeft ook een subtiel gestructureerd effect dat de krasbestendigheid aanzienlijk verbetert.

 

De Kracht van Orange Peel: Duurzaamheid in Stijl

Een revolutie in vloerdesign komt tot leven met onze kenmerkende Orange Peel afwerking. De textuur voegt niet alleen visuele diepte toe, maar versterkt ook de weerstand tegen krassen en slijtage. De Comfort Floor is niet alleen een vloer, maar een verklaring van duurzame stijl.

 

Flexibiliteit zonder Compromissen

De Comfort Floor gaat verder dan de norm door de noodzakelijke flexibiliteit te bieden zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Het is een vloer die zich aanpast aan uw bewegingen, terwijl hij tegelijkertijd bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven.

 

Benelux Kwaliteit voor Ongeëvenaarde Prestaties

In lijn met onze toewijding aan kwaliteit wordt de Comfort Floor geproduceerd met de beste materialen binnen de Benelux. Dit garandeert niet alleen uitmuntendheid, maar ondersteunt ook onze lokale gemeenschap en het milieu.

 

Betreed de Toekomst van Vloeroplossingen

Stap binnen in een wereld waar flexibiliteit, duurzaamheid en stijl samenkomen. De Comfort Floor is niet alleen een vloer, maar een ervaring die uw ruimte transformeert en uw levensstijl verbetert. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, persoonlijke offertes of een bezoek aan onze showroom. Floors & More verwelkomt u graag in de toekomst van vloeroplossingen.

Voornaamste eigenschappen:

  • Strakke uitstraling
  • Hoge krasbestendigheid
  • Hoge resistentie die gepaard gaat met de nodige flexibiliteit waar nodig voor bv. vloerverwarming of houten ondergrond
  • Zeer gemakkelijk in onderhoud
  • 100% vloeistofdichte uitvoering
  • Ook mogelijk voor trapbekleding en douchebekleding (enkel mogelijk in unikleuren)

Dikte:

2-3 mm afgewerkt

Uitvoeringen:

  • Mat
  • Unikleuren
  • Floors & More kleurenpallet
  • Flakes