Gietvloeren en de prijs hieraan verbonden

Home >> Gietvloeren prijs

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Bent u aan het overwegen om gietvloeren te laten leggen, maar heeft u geen idee over de prijs? De medewerkers van Floors & More uit Niel vertellen u hier graag meer over. De kostprijs van gietvloeren is uiteraard afhankelijk van allerlei factoren, maar doorgaans ligt de prijs voor een Epoxyvloer tussen de € 70 en € 110 per vierkante meter.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Aan de look van gietvloeren hangt een prijs

Gietvloeren zijn erg populair en zorgen voor een industriële look in uw garage of interieur, maar hier hangt wel een prijs aan. De prijs van gietvloeren hangt natuurlijk sterk af van het gekozen materiaal, de te bevloeren oppervlakte en de afwerking. Wilt u bijvoorbeeld glitters of flakes toevoegen? Dan speelt dit ook mee in de prijs van uw gietvloeren. Als het nodig blijkt te zijn dat we uw vloer eerst moeten egaliseren vooraleer een Epoxyvloer geplaatst kan worden, dan gaat de prijs ook een stuk omhoog. Alles heeft zijn prijs, maar u krijgt er bij een Epoxyvloer wel veel voor terug. Dit soort vloer is namelijk heel onderhoudsvriendelijk.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Vraag naar het kostenplaatje

Wilt u weten wat de prijs is van bepaalde gietvloeren zoals bijvoorbeeld een Epoxyvloer? Neem dan contact op met de medewerkers van Floors & More uit Niel, in de buurt van Antwerpen en vraag naar het kostenplaatje. Het is ook mogelijk om online een offerte aan te vragen, zo heeft u meteen een zicht op de prijs van gietvloeren. Voor vragen over de prijs van een Epoxyvloer kunt u bellen naar 038888484 of een e-mail sturen naar info@floorsandmore.be. Wij staan u graag te woord.