Showroom voor gietvloeren

Home >> Contact

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

U kunt in de showroom van Floors & More terecht om ons assortiment gietvloeren te bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlange ervaring en staan u graag bij met al hun expertise. De gietvloeren in onze showroom zijn gemaakt van uitsluitend Belgische materialen van de beste kwaliteit. U kunt dus rekenen op vloeren waar u lang veel plezier van zult hebben. Duikt er toch een probleem op? Dan staan wij steeds voor u klaar met onze uitstekende service

Toonzaal Niel
Potaardestraat 74, Unit 14, 2845 Niel
03/888 84 84
info@floorsandmore.be

Openingsuren
Enkel op afspraak

 

Toonzaal Knokke
Sluisstraat 80, 8300 Knokke
03/888 84 84
info@floorsandmore.be

Openingsuren
Enkel op afspraak

Showroom voor gietvloeren in Knokke

U kunt onze gietvloeren bekijken en inspiratie opdoen in onze showroom in Knokke. Dit is een showroom voor gietvloeren in de omgeving van Antwerpen. Het adres van onze toonzaal in Knokke is Sluisstraat 80, 8300 Knokke. De showroom voor gietvloeren in Knokke en Niel is enkel geopend op afspraak.

Neem contact op met onze medewerkers

Als u op zoek bent naar gietvloeren voor uw woning of bedrijfspand, bent u altijd welkom in onze showroom in Knokke. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Floors & More door te bellen naar 038888484 of stuur een e-mail naar info@floorsandmore.be. Wij staan u graag te woord en helpen u zo snel mogelijk verder. Wie weet tot binnenkort in onze showroom voor gietvloeren!