Epoxy gietvloeren

Home >> Gietvloeren >> Epoxy gietvloeren

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Droomt u van een epoxy gietvloer en wilt u deze laten plaatsen in uw woning of kantoorgebouw? Schakel dan de hulp in van Floors & More uit Niel om uw droom in vervulling te zien gaan. U kunt door ons een gietvloer of kunstharsvloer laten plaatsen van uitstekende kwaliteit. Onze epoxyvloeren worden geplaatst door onze eigen vakkundige plaatsers. Bent u van plan om bij ons een gietvloer te kopen? Dan kunt u rekenen op uitstekende service. Wij zijn, ook na het kopen en plaatsen van uw epoxy gietvloer, uw betrouwbare partner. Ook bij problemen kunt u steeds bij ons terecht.

Een epoxy gietvloer voor een industriële look in uw woning

Epoxyvloeren behoren tot de meest gebruikte industrievloeren, maar beginnen steeds meer een plek te veroveren in de woningbouw. De naadloze eigenschap, gecombineerd met een epoxy coating, geven deze gietvloer een strakke & moderne uitstraling. Houdt u van een strakke industriële look in uw woning? Dan is een epoxyvloer dé gietvloer die u moet kopen!

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Epoxy

Voor- en nadelen van een epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is een vloer met zeer hoge hardheid en een naadloos karakter. Epoxyvloeren worden in verschillende lagen aangebracht op uw bestaande draagvloer. Daarna werken we uw vloer zorgvuldig af met een coating laag die uw vloer van de gewenste, unieke stijl voorziet. De keuze voor een specifieke vloer hangt veelal af van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Net als elk type gietvloer kennen ook epoxyvloeren specifieke voordelen:

  • Een epoxy gietvloer is onderhoudsvriendelijk en dus de ideale keuze voor in uw keuken, badkamer of garage.
  • Epoxyvloeren zijn naadloze vloeren. Zelfs als deze tussen verschillende kamers worden aangelegd.
  • U heeft een grote keuzemogelijkheid op vlak van design. Met epoxyvloeren kunt u naar wens experimenteren in de meest uiteenlopende interieurs. Het is zelfs mogelijk om speciale effecten, zoals glitters of figuren, toe te voegen.
  • Wilt u een epoxy gietvloer laten plaatsen? Dan is deze stootvast en vloeistofdicht. Epoxyvloeren worden niet voor niets voor industriële doeleinden gebruikt. Op een epoxyvloer kan zelfs uw auto moeiteloos staan, zonder deze te beschadigen.

Epoxyvloeren hebben voor particulieren ook een aantal nadelen waar we u steeds rekening mee moet houden:

  • Wilt u een kunststofharsvloer laten plaatsen? Dan moet de ondergrond zeer stabiel gemaakt worden.
  • Epoxy gietvloeren zijn niet flexibel en kunnen bij een gebrek aan stabiliteit scheuren.
  • Dit type gietvloer geeft meer contactgeluiden af, voelt kouder aan en kan niet gecombineerd worden met vloerverwarming. Voor ruimtes waar comfort een grote rol speelt, zoals de badkamer, zijn epoxy gietvloeren dus niet altijd de beste keuze.

Er zijn natuurlijk nog andere factoren waar rekening mee gehouden moet worden als u een gietvloer gaat kopen en laten plaatsen. Om u echt passend advies te geven, komen we het liefst bij u over de vloer.

De kostprijs van een epoxy gietvloer

Bent u van plan om een gietvloer te kopen en wilt u deze door onze plaatsers laten plaatsen? De kostprijs van een epoxyvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Een belangrijke factor is uiteraard de oppervlakte, maar ook de afwerking en specifieke wensen op het gebied van esthetiek en design spelen een rol. Wanneer u bijvoorbeeld glitters in uw kunstharsvloer wilt laten plaatsen, dan beïnvloedt dat de totale prijs van de epoxyvloer. Gaat u een gietvloer kopen? Dan ligt de prijs gemiddeld tussen de € 70 en € 110 per vierkante meter. Wilt u een kunstharsvloer laten plaatsen en bent u benieuwd naar de prijs van uw project? Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan!

Kies voor onze kwaliteitsvolle vloeren

Wilt u graag een gietvloer kopen om in uw huis te laten plaatsen? Dit is echt vakwerk, u kunt uw kunstharsvloer dus best door experts laten plaatsen. Zo wordt de kwaliteit en levensduur van uw epoxyvloeren gewaarborgd. Floors & More uit Niel helpt u graag verder met persoonlijk advies op basis van uw woonsituatie. Daarnaast leveren we steeds vakmanschap op maat van elk project. Wilt u meer te weten komen over onze epoxyvloeren? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 038888484 of stuur een e-mail naar info@floorsandmore.be. U kunt ook langskomen in onze showrooms in Niel of Knokke. Wij vertellen u alles wat u moet weten over het laten plaatsen van een gietvloer.