Terrazzo gietvloer

Home >> Gietvloeren >> Terrazzo

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Eetruimte

Een terrazzo gietvloer is een sterke stijlvaste gietvloer met een unieke authentieke uitstraling. Dit type vloer, ook wel granito vloer genoemd, kunt u voor een groot deel volledig naar eigen wensen zowel binnen als buiten laten leggen. Terrazzo vloeren bestaan uit gebroken marmer-, graniet- of zandsteenkorrels. Hiervan wordt door toevoeging van cement een mortel gemaakt, die in een laagdikte van ongeveer 15 mm op een geschikte ondergrond wordt aangebracht. Na droging wordt het oppervlak van de terrazzo gietvloer geschuurd en gepolijst waardoor er een duurzame, stijlvolle vloer ontstaat. Wilt u een speciale terrazzo vloer laten plaatsen? U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren marmer. Door het mengen van verschillende materialen, worden unieke kleurcombinaties aan de granito vloeren gegeven. Hierdoor ontstaan exclusieve vloeren met een klassieke of juist moderne uitstraling. De oorsprong van terrazzo ligt in Italië, maar is inmiddels overal in Europa terug te vinden. Het zijn stijlvolle en exclusieve gietvloeren die tegen een stootje kunnen.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Gewone Terrazzo: Tijdloze Stijl vanaf €250/m²

Onze traditionele Terrazzo gietvloeren zijn een eerbetoon aan de tijdloze klasse van dit eeuwenoude ambacht. Met een prijs die begint bij €250/m², afhankelijk van uw keuze van vulling, bieden deze vloeren een betaalbare manier om de schoonheid van Terrazzo in uw ruimte te brengen. Uw keuze van vullingsmateriaal beïnvloedt niet alleen de prijs, maar ook de dikte van de vloer, waardoor u volledige controle heeft over het uiteindelijke uiterlijk. Bovendien zijn beide opties beschikbaar in een schijnbaar oneindige reeks kleurencombinaties, zodat uw vloer perfect past bij uw interieur.

 

Rezzino (Epoxygebonden Terrazzo): Geavanceerde Duurzaamheid vanaf €350/m²

Onze Rezzino gietvloeren zijn gebaseerd op een moderne benadering van Terrazzo, waarbij epoxyhars als bindmiddel wordt gebruikt. Met een startprijs van €350/m², afhankelijk van de gekozen vulling, bieden deze vloeren niet alleen esthetische pracht, maar ook verbeterde duurzaamheid. Het epoxybindmiddel maakt de vloer bijzonder resistent tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor deze ideaal is voor drukbezochte ruimtes. Net als bij onze traditionele Terrazzo, zijn de kleuropties praktisch eindeloos, zodat u uw vloer kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

 

Maatwerk naar Uw Wensen

Bij Floors & More begrijpen we dat uw vloer een persoonlijke uitdrukking van uw stijl moet zijn. Beide Terrazzo-opties kunnen worden aangepast aan uw kleurvoorkeuren en specificaties. Onze deskundige vakmensen begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes, van ontwerp tot installatie.

De uiteindelijke prijs voor zowel onze traditionele Terrazzo als onze Rezzino is sterk afhankelijk van de vullingsmaterialen, de gewenste dikte en de kleurencombinaties die u kiest. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Floors & More biedt Terrazzo Gietvloeren die zowel tijdloze elegantie als duurzaamheid aan uw ruimte toevoegen, met opties voor elk budget en elke stijl, en een schijnbaar oneindige reeks kleurencombinaties om uit te kiezen.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem