Over ons

Home >> Over ons

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Ontelbare mogelijkheden

Floors & More is een familiebedrijf opgericht in 1988, waardoor wij al meer dan 30 jaar uw garantie op een kwalitatieve vloer zijn. Als pionier in de kunstharssector, plaatsen wij gietvloeren van de hoogste kwaliteit. U kan bij ons terecht voor gietvloerprojecten voor uw huis, maar ook voor uw winkel, showroom, kantoor, restaurant of andere ruimtes.

Onze missie? U 100% vrijheid geven, want met een gietvloer kan u alle kanten uit. Zelfs verticale toepassingen zijn mogelijk, waardoor u ook uw trap of douche kan bekleden. Het kwalitatieve materiaal heeft nog een voordeel: bij renovaties zijn breek- en kapwerken beperkter of soms zelf helemaal overbodig! Onze eigen professionele plaatsers verzorgen bij u thuis uw gietvloer, troffelvloer, steen– of marmertapijt. Wij werken vakkundig van begin to eind door aan uw project en verzorgen de afwerking tot in de puntjes.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Floors & More heeft een toonzaal in Niel en Knokke. U krijgt er meteen een realistische indruk van het effect van een gietvloer op uw interieur. De showroom in Knokke is ingericht als kijkwoning en geeft u een beeld van een gietvloer in of rond verschillende delen van uw huis: de keuken, de slaapkamer, een living met of zonder opkamer, badkamer met bad of inloopdouche, maar ook een terras, oprit of tuinpad. Een gietvloer kan u echt overal die exclusieve, comfortabele uitstraling geven die u zoekt. Wist u trouwens al dat een gietvloer zeer makkelijk in onderhoud is?

Na een warm onthaal aan de balie, bezoekt u onze toonzaal in alle rust en op uw eigen tempo. Hier beleeft u gietvloeren in een harmonieus interieur. Indien gewenst, volgt er nadien een gesprek met onze specialisten om uw plannen te bespreken.