Gietvloeren in de omgeving van Antwerpen

Home >> Gietvloeren Antwerpen

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

De beste gietvloeren in de buurt van Antwerpen vindt u bij Floors & More in Niel. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van verschillende vloersoorten. Onze gietvloeren maken het interieur van uw woning in de omgeving van Antwerpen nog mooier! Onze ervaren plaatsers zorgen voor de perfecte plaatsing van uw vloer en u kunt steeds rekenen op professioneel advies van onze experts.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Laat uw gietenvloeren plaatsen door deze specialist nabij Antwerpen

Het kiezen van een vloer voor uw woning of bedrijfspand is een lastige opgave. Voor een garage bijvoorbeeld kiest u vaak een ander soort vloer dan voor pakweg een badkamer of keuken. De gietvloeren van onze showroom in de buurt van Antwerpen geven u oneindig veel mogelijkheden. Wilt u een epoxyvloer laten aanleggen over uw oude industrievloer in Antwerpen? Dan staan wij voor u klaar. Onze gietvloeren geven zowel woningen als bedrijfspanden nabij Antwerpen een strakke en moderne uitstraling. Waar wacht u nog op? Laat meteen uw epoxyvloer plaatsen in Antwerpen!

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Contacteer ons of kom langs

Wilt u weten wat wij u voor u kunnen betekenen? Bent u aan het bouwen in Antwerpen en wilt u graag een epoxyvloer laten aanleggen in uw nieuwe badkamer? U kunt online meteen ook een offerteaanvraag doen. Kom langs in onze showroom in de omgeving van Antwerpen om onze gietvloeren te bekijken. In deze showroom kunt u enkel op afspraak terecht. U kunt dan meteen al uw vragen over gietvloeren stellen aan onze gespecialiseerde medewerkers. Maak een afspraak door te bellen naar 038888484 of een e-mail sturen naar info@floorsandmore.be. U kunt op ons rekenen voor het plaatsen van uw epoxyvloer in Antwerpen!