Mineral touch

Home >> Gietvloeren >> Mineral touch

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Mineral touch

Mineral Touch, dé combinatie van authenticiteit en slijtvastheid!

Ben je op zoek naar een vloer die naadloos, waterdicht en onderhoudsvriendelijk is? Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt? Onze Mineral Touch doet denken aan een polybeton maar heeft in tegenstelling tot beton minder nadelen en verschillende voordelen. Hierbij denken we niet alleen aan de beperkte opbouwhoogte, een hoge krasbestendigheid en zijn van nature waterdichte eigenschappen. Hierdoor is de Mineral Touch opvallend minder vlekgevoel dan bijvoorbeeld een Polybeton.

De ambachtelijke look heeft hij te danken aan het feit dat de vloer ter plaatse door een vakman op de knieën en met een plakspaan wordt aangebracht. Enkel een vakkundig plaatser met voldoende ervaring zal het genuanceerde effect, dat de typische uitstraling van de vloer omvat, kunnen verwezenlijken.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

mineraltouch

Dankzij de unieke combinatie van hoogwaardig cement met kwalitatief kunsthars, onderscheidt de Mineral Touch zich van alle andere vloeren op de markt. De 100% natuurlijke en minerale uitstraling doet denken aan Tadelakt, Mortex of Beton Ciré.

De Mineral Touch is bovendien water en vloeistofdicht. Dit zorgt ervoor dat er geen water in de vloer kan dringen, en de vloer zich makkelijk laat reinigen. Dit maakt hem uitermate geschikt voor toepassingen in een natte ruimte zoals een badkamer. Niet enkel de inloopdouche, zowel de vloer als de wanden, maar ook uw bad omkasting of lavabomeubel is door onze vakmensen eenvoudig te bekleden met het Mineral Touch systeem.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Ook voor keukenvloeren is de Mineral touch een hoogwaardig en gebruiksvriendelijker alternatief dan een Polybeton. Zelfs voor bekleding van bijvoorbeeld je aanrecht of spatwand is de Mineral Touch warm aan te bevelen. Dankzij het ontbreken van voegen is hij bovendien hygiënischer en makkelijker in onderhoud dan bijvoorbeeld tegels of parket. De Mineraltouch laat zich ook probleemloos combineren met vloerverwarming.