Een waterdoorlatende oprit met het Terradec systeem

Home >> Gietvloeren >> Terradec

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Met een waterdoorlatende oprit of een waterdoorlatend terras ervaart u nog meer comfort rond uw woning en in uw tuin. Het is dus een goed idee om een Terradec vloer te laten plaatsen door de ervaren plaatsers van Floors & More. Wij werken met kwaliteitsvolle Belgische materialen en staan steeds voor u klaar. Wij zijn in het bezit van het VCA certificaat en zijn uw betrouwbare partner als u vloeren wilt laten plaatsen met het Terradec systeem.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Voor een waterdoorlatende oprit is Terradec een duurzaam alternatief

Zowel voor uw waterdoorlatend terras, tuinpad als waterdoorlatende oprit is het niet altijd even eenvoudig om de juiste materiaalkeuze te maken op vlak van verharding. Kiest u voor klassieke systemen zoals losse steentjes, grastegels of klinkers? Dan zult u merken dat hier veel onderhoud aan nodig is, en er vroeg of laat toch onkruid gaat groeien dat moeilijk te verwijderen is. Met het oog op de betonstop moet u bovendien ook rekening houden met het maximum aantal vierkante meters dat geplaatst mag worden. Wilt u een waterdoorlatende oprit? Bij Floors & More kunt u een Terradec vloer laten plaatsen. Dat is waterdoorlatend en duurzaam. De unieke samenstelling ideaal is voor parkings, opritten, tuinpaden en voetpaden. Laat u binnenkort ook een waterdoorlatend terras aanleggen?

Eigenschappen van Terradec

De unieke eigenschappen van Terradec zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten als u een vloer, terras, tuinpad of oprit gaat laten plaatsen. Het systeem is qua uiterlijk te vergelijken met een steentapijt of marmertapijt. De PU-gebonden granulaten die specifiek ontwikkeld zijn voor deze toepassing, maken dat Terradec bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. Een Terradec vloer is een perfect alternatief en in de nabije toekomst de enige optie voor mensen die toch verharding willen rond hun woning en in de tuin. Een waterdoorlatende oprit is bovendien veel kwalitatiever dan losse kiezels die overal verspreid raken en wegspringen als u erover rijdt met de wagen. Met een waterdoorlatend terras heeft u bovendien ook geen last meer van wegzakkende stoelpoten.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Geniet van verschillende voordelen

Wilt u een Terradec vloer laten plaatsen? Dan geniet u van deze voordelen als u kiest voor een waterdoorlatende oprit of waterdoorlatend terras:

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren;
  • Waterdoorlatend;
  • Makkelijk in onderhoud;
  • Onkruidwerend;
  • Naadloos;
  • Geen niveauverschillen;
  • Duurzaam;
  • Antislip;
  • Na 4u beloopbaar bij een temperatuur van 20°C.

Vraag informatie aan onze medewerkers

Heeft u interesse in een waterdoorlatende oprit of een waterdoorlatend terras? Wilt u al langer een Terradec vloer laten plaatsen? De gespecialiseerde medewerkers van Floors & More helpen u graag verder met persoonlijk advies op maat van uw woonsituatie. Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een vloer met een Terradec systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 038888484 of stuur een e-mail naar info@floorsandmore.be. U bent ook steeds welkom in onze showroom in Knokke of Niel om gietvloeren te beleven in een harmonieus interieur.