Geniet van een onderhoudsvriendelijke vloer

Home >> Gietvloeren >> Onderhoudsvriendelijke vloer

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Als u op zoek bent naar een zeer onderhoudsvriendelijke vloer, dan raden wij aan om te kiezen voor een gietvloer. Gietvloeren worden veel gebruikt voor industriële toepassingen, en dat is niet voor niets. Een gietvloer is niet alleen erg sterk, maar ook zeer gemakkelijk te reinigen. Het is dus een heel onderhoudsvriendelijke vloer die vaak terug te zien in garages, opslagruimten en andere werkplaatsen. Maar door het strakke en waterdichte karakter is deze onderhoudsvriendelijke vloer tegenwoordig ook veel terug te zien in woonhuizen. U kunt deze vloer perfect gieten in keukens en sanitaire ruimtes waar hygiëne van zeer groot belang is.

Uw vloer correct onderhouden

Daar waar u bij tegels vaak nog de voegen extra moet schrobben om de vloer helemaal goed schoon te krijgen, zijn gietvloeren naadloos en egaal. Een gietvloer is dus in verhouding met andere soorten vloeren een zeer onderhoudsvriendelijke vloer. Het is wel van essentieel belang dat u uw gietvloer op de juiste wijze onderhoudt, alleen zo kunt u de levensduur van uw vloer verhogen. U moet uw gietvloer regelmatig stofzuigen en dweilen met schoon, warm water om de kwaliteit van uw vloer te behouden. Het is afgeraden om agressieve middelen zoals schuursponzen, bleekmiddel of andere hardnekkige schoonmaakproducten te gebruiken op uw onderhoudsvriendelijke vloer. Is uw gietvloer bijzonder vuil? Gebruik dan een zeepvrij reinigingsmiddel speciaal voor gietvloeren. Zo geniet u veel langer van uw mooie onderhoudsvriendelijke vloer.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Wat moet u doen bij slijtage van uw onderhoudsvriendelijke vloer?

Ook deze onderhoudsvriendelijke vloer is, net zoals elke harde vloer, onderhevig aan slijtage. Dit komt bijvoorbeeld door het schuren van stof en zand of door schuivende meubelstukken, en zo ontstaan er krassen. Let er daarom op dat uw schoenen niet te veel zand binnen brengen en dat meubels zoals stoelen uw vloer niet beschadigen. Ziet u na een tijdje toch slijtage of vlekken? U hoeft dan niet uw hele gietvloer verwijderen. In plaats daarvan laat u uw onderhoudsvriendelijke vloer behandelen door een specialist die zowel kleine als grote beschadigingen op vrij eenvoudige wijze kan repareren.

Gespecialiseerd in het plaatsen, afwerken en onderhouden van vloeren

Floors & More is gespecialiseerd in het plaatsen, afwerken en onderhouden van verschillende soorten vloeren. Ook voor professioneel advies op maat en reparaties van uw onderhoudsvriendelijke vloer kunt u bij ons terecht. U rekent steeds op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en geniet van correcte service. U kunt ons ook vragen om gietvloeren verticaal aan te brengen in bijvoorbeeld uw douche of als unieke, moderne trapbekleding. U heeft keuze uit een ruim assortiment en uit een breed scala aan afwerkingen en speciale effecten. Zo bieden wij bijvoorbeeld epoxyvloeren en PU vloeren aan. Daarnaast kunt u ook kiezen uit troffelvloeren, marmertapijt, terrazzo en steentapijt.

Bestel onze onderhoudsproducten

Wilt u meer weten over het leggen van een gietvloer? Vraagt u zich af hoe u deze onderhoudsvriendelijke vloer het beste kunt onderhouden en behandelen? Neem contact met ons op door te bellen naar 038888484 of stuur een e-mail naar info@floorsandmore.be. U bent ook steeds welkom in een van onze toonzalen in Knokke in West-Vlaanderen of in Niel, in de omgeving van Antwerpen. Doet u graag vooraf al wat inspiratie op? Bekijk dan zeker de realisaties op onze website. Voor een grondigere reiniging bevelen we onze onderhoudsproducten aan. Die kunt u makkelijk en snel bestellen in de webshop. Bij uw eerste bestelling ontvangt u ook onze onderhoudsbrochure met handige tips en tricks, een uitgebreide FAQ én de do’s & don’ts voor het onderhoud van uw onderhoudsvriendelijke vloer.