Gietvloeren van een expert in West-Vlaanderen

Home >> Gietvloeren West-Vlaanderen

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

U kunt de gietvloeren voor uw woning of bedrijf in West-Vlaanderen het best laten aanleggen door een ervaren plaatser van Floors & More. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van gietvloeren in West-Vlaanderen. In onze showroom in Knokke vindt u zeker de gietvloeren die bij uw project passen. Heeft u onverhoopt problemen met de epoxyvloer in uw woning in West-Vlaanderen? Dan staan wij voor u klaar met onze kennis en expertise.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Kwaliteitsvolle gietvloeren in de showroom in West-Vlaanderen

Gietvloeren worden vaak gebruikt bij bedrijven, productiehallen of garages in West-Vlaanderen. Als u onze gietvloeren graag eerst van dichtbij komt bekijken vooraleer u een keuze maakt, dan bent u zeker welkom in onze showroom in Knokke. Onze medewerkers in West-Vlaanderen helpen u graag bij het vinden van dé perfecte onderhoudsvriendelijke epoxyvloer aan de beste prijs. In onze showroom in Knokke vindt u verschillende gietvloeren die zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovaties gebruikt kunnen worden. In ons ruime assortiment in West-Vlaanderen zit voor iedereen een epoxyvloer naar keuze.

Voordelen van gietvloeren

Als u kiest voor gietvloeren uit onze showroom in West-Vlaanderen, dan geniet u van heel wat voordelen. Onze gietvloeren uit Knokke zorgen voor een moderne look en passen in elke ruimte van uw woning. Droomt u van een epoxyvloer in uw nieuwbouwwoning in West-Vlaanderen? Dan kunt u rekenen op een hygiënische vloer die slijtvast is en brandwerende eigenschappen heeft.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Breng een bezoek aan de showroom

Bent u op zoek naar degelijke gietvloeren voor uw appartement in Knokke? Of zoekt u een betrouwbare plaatser die uw bedrijfspand in West-Vlaanderen van een epoxyvloer kan voorzien? Neem dan contact op met de medewerkers van Floors & More door te bellen naar 038888484 of te mailen naar info@floorsandmore.be. U bent op woensdag en donderdag welkom in onze showroom in Knokke, West-Vlaanderen, om onze gietvloeren te bekijken en inspiratie op te doen. Wilt u op een ander moment langskomen? Maak dan vooraf een afspraak.