Een gietvloer bij een nieuwbouw

Home >> Gietvloer bij nieuwbouw

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Zoekt u een gietvloer die bij uw nieuwbouw zorgt voor een strakke industriële look? Dan moet u bij Floors & More uit Niel zijn! Met een gietvloer van ons heeft u oneindig veel mogelijkheden in uw nieuwbouw. Bovendien zorgt dit soort vloer voor een industriële look. Wij werken met Belgische producten van de beste kwaliteit. Onze eigen plaatsers zorgen ervoor dat uw nieuwbouw voorzien wordt van een prachtige gietvloer waar u veel kanten mee uit kunt.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Een industriële gietvloer past perfect bij een nieuwbouw

Gietvloeren worden vaak gebruikt als industrievloeren, maar vinden ook steeds vaker hun weg naar de woningbouw. Bij een nieuwbouw zorgt een gietvloer voor een strakke en moderne uitstraling. Houdt u wel van deze stijl? Twijfel dan niet langer en kom bij ons uw dé perfecte gietvloer voor bij uw nieuwbouw uitkiezen! U kunt gietvloeren natuurlijk voor veel meer gebruiken. Bent u een oude woning aan het renoveren en moet de hele oppervlakte opnieuw gevloerd worden? Dan is ook hier een gietvloer, net zoals bij nieuwbouw, uitermate geschikt. Bij nieuwbouw kunt u ook een gietvloer gebruiken om uw terras mee aan te leggen, de mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Kies een mooie vloer voor uw nieuwe woning

Bent u uw droomhuis aan het bouwen bent u op zoek naar een geschikte gietvloer die perfect past bij uw nieuwbouw? Dan zit u goed bij Floors & More uit Niel, in de buurt van Antwerpen. Neem contact met ons door te bellen naar 038888484 of stuur een e-mail naar info@floorsandmore.be. U vindt bij ons zeker dé gietvloer van uw dromen voor bij uw nieuwbouw. Vraagt u zich af wat u dit zal kosten? Doe dan online op onze website een offerteaanvraag.