Een gietvloer voor een garage

Home >> Gietvloer voor garage

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Kiezen voor een gietvloer voor uw garage, is altijd een goed idee. Floors & More uit Niel, in de omgeving van Antwerpen is gespecialiseerd in het plaatsen van een gietvloer voor uw garage. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle producten uit België en hebben onze eigen plaatsers binnen ons bedrijf. Als u voor uw garage op zoek bent naar een betrouwbare plaatser voor een gietvloer, dan zit u zeker goed bij ons!

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Voordelen van een gietvloer voor uw garage

Gietvloeren zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een van de bekendste trends binnen de interieursector. Een gietvloer is geschikt voor elke ruimte zoals bijvoorbeeld een badkamer, maar zeker ook voor uw garage. Kiezen voor een gietvloer brengt overigens ook heel wat voordelen met zich mee. Gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Een gietvloer voor een garage zal regelmatig vuil of nat worden door bijvoorbeeld olie. Dan is het mooi meegenomen dat deze makkelijk gereinigd kunnen worden. Geeft u uw vloer graag een mooi effect? Dan kunt u voor uw garage ook kiezen voor een gietvloer met flakes. Kunt u niet wachten om een gietvloer voor uw garage te bestellen? Vraag dan snel een offerte aan!

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw garage? Neem dan contact op met de gespecialiseerde medewerkers van Floors & More en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Krijgt u graag meer informatie over de opties en mogelijkheden van een gietvloer voor een garage? Bel dan naar 038888484 of stuur een e-mail naar info@floorsandmore.be. Het is ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!