Gietvloer uit 2013

Met deze post zetten we graag een gietvloer in de kijker die door ons werd geplaatst in de zomer van 2013. Gezien het unieke concept van de woning, de warme kleuren en toffe combinaties, hebben wij deze klanten recent gecontacteerd met de vraag of we alsnog foto’s mochten komen maken.

Hoewel de bouwheer liever anoniem blijft, waren wij zeer welkom voor de fotoshoot. Ze wensten ook te benadrukken dat zij zeer tevreden waren over de samenwerking met ABBI 3 jaar geleden en nog steeds zeer tevreden zijn met hun destijds gekozen gietvloer.

Aangezien beelden meer zeggen dan woorden laten wij in deze post de foto’s voor zich spreken:

De eetkamer met aansluitend de woonkamer. De centrale haard vormt als het ware de scheidingslijn tussen beide plaatsen, en tovert het geheel om in een zeer aangename, warme ruimte:

 

De hyper uitgeruste keuken met indirecte verlichting is een echte eyecatcher!

De fel-roze garagevloer, waarvan de verbindingsdeur uitgeeft op de keuken, komt terug in het kleuraccent van de keukenkrukjes:

De inkomhal werd met grote zorgvuldigheid en oog voor detail ingericht met kleuraccenten:

De trap werd eveneens met de PU gietvloer afgewerkt. Hierdoor bekomt met een uniform geheel in de woning die een zekere rust brengt. De indirecte verlichting die in de ganse woning wordt doorgetrokken is de kers op de taart.

In de badkamer werd er voor een witte afwerking gekozen. Zowel de vloer als de douchewanden werden naadloos en dus zonder voegen afgewerkt met Polyurethaan.

Onze laatste foto om aan te tonen hoe de gietvloer redelijk neutraal blijft in het interieur. Zoals je kan zien zijn het de accenten en/of verlichting die de stemming van de ruimte bepalen!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte