Bij Floors & More koesteren we de kracht van vloerdesign om ruimtes tot leven te brengen en een onderscheidende sfeer te creëren. Onlangs hadden we het voorrecht om deel te nemen aan een opmerkelijk project, waarbij we in samenwerking voor Hermans Manshoven Architecten gietvloeren hebben geplaatst in een betoverende woning die een vleugje Mediterraan levensgevoel introduceert in het weelderige boslandschap van de Zuiderkempen. Hier nemen we je mee op een reis door dit unieke project, delen we onze betrokkenheid en enthousiasme, en onthullen we hoe onze vloercreaties hebben bijgedragen aan de buitengewone ambiance. Bovendien laten we je kennismaken met de prachtige badkamer en de naadloos afgewerkte regendouches, die een extra laag van luxe en esthetiek aan het geheel toevoegen.

Met dank aan The art of living, voor het artikel waarop wij huidige blog baseren.

Een Oase van Rust en Mediterraanse Pracht

Het betreffende artikel op The Art of Living introduceert ons in een woning die verscholen ligt te midden van het groen in de Zuiderkempen. Hier ontvouwt zich een architectonisch meesterwerk dat een naadloze verbinding legt tussen het serene boslandschap en de warmte van de Mediterraanse stijl. Het is met deze context in gedachten dat we aan de slag gingen om vloeren te creëren die niet alleen visuele pracht zouden toevoegen, maar ook zouden bijdragen aan het intieme samenspel van interieur en exterieur.

Onze Uitdaging

Voor Floors & More was dit meer dan slechts een vloerproject. Het was een kans om een atmosfeer te scheppen, om een gevoel tot leven te wekken. Ons doel was duidelijk: gietvloeren plaatsen die niet alleen de elegante Mediterraanse stijl omarmden, maar ook de organische schoonheid van het omringende boslandschap zouden verweven.

Gietvloeren: Een Perfecte Keuze

De keuze viel op PU gietvloeren, een veelzijdig materiaal dat bekend staat om zijn naadloze afwerking en duurzaamheid. Dit maakte het ideaal om een vloeiende overgang tussen binnen en buiten te creëren, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van ruimtelijkheid in stand hield. Het was deze eigenschap die onze ontwerpmogelijkheden opende om een brug te slaan tussen de distinctieve elementen van het project.

Een Juweel van een Badkamer

En dan was er nog de badkamer – een oase van verfijning en comfort. Met trots kunnen we zeggen dat onze naadloos afgewerkte regendouches een hoogtepunt vormen binnen deze ruimte. De harmonie tussen het zwarte kraanwerk en andere donkere accenten, samen met het bad, creëert een visueel contrast dat een weelderige en tijdloze ambiance oproept. De badkamer is werkelijk een parel binnen de woning, waar onze vloerdesigns samenkomen met andere designelementen om een weergaloos gevoel van luxe te introduceren.

Conclusie

Bij Floors & More omarmen we elke gelegenheid om met onze expertise bij te dragen aan projecten zoals dit. Door gietvloeren te plaatsen die het Mediterrane levensgevoel omarmen en door te werken aan de creatie van een badkamer die als een juweel schittert, hebben we niet alleen vloeren gelegd, maar hebben we een ervaring gecreëerd. Een ervaring van schoonheid, harmonie en een ongeëvenaarde esthetiek die de bewoners en bezoekers nog vele jaren zal blijven betoveren.

Aarzel niet om ons te contacteren om jouw droomwoning te helpen realiseren!

Wij vermelden tot slot nog graag de andere partijen die hebben meegewerkt aan dit project:

Architect: Heremans Manshoven Architecten

Plantenbakken binnen: Ferm Living

Schilderwerken: Raimond LLANO BV

Volledige realisatie keuken: SieMatic Keukenontwerpers

Verlichting: Peeq

Buitenschrijnwerk: Alu2+

Verlichting: Delta Light België

Tuinarchitect: Ken Verelst Tuinarchitect

Tuinmeubilair: Royal Botania