Een gietvloer in de badkamer

Home >> Gietvloer badkamer

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Bij Floor & More uit Niel kunt u zonder zorgen een gietvloer voor uw badkamer uitkiezen. De plaatsing gebeurt door de professionele plaatsers van ons familiebedrijf. Een gietvloer is een gladde vloer die in één keer gegoten wordt. Wij werken enkel met Belgische materialen van de allerbeste kwaliteit. Bij problemen staan wij ook steeds voor u klaar. U geniet dus steeds van snelle en uitstekende service.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Voordelen van een gietvloer in de badkamer

Wegens de hoge waterdichtheid is een gietvloer uitermate geschikt voor een badkamer. Zo kunt u zonder zorgen douchen, baden of wassen. Door de oneindige kleurcombinaties past het in werkelijk elke badkamer. Geeft u graag nog een extra touch aan uw badkamervloer? Kies dan voor een gietvloer met flakes. Als u kiest voor een inloopdouche in uw badkamer, kunt u bijvoorbeeld de wanden en de gietvloer beiden in hetzelfde materiaal bekleden. Dat geeft uw badkamer een tijdloze uitstraling. Een gietvloer kan snel geplaatst worden, is naadloos en zacht om te bewandelen met blote voeten, een andere troef die zeker in de badkamer mooi meegenomen is.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Kies voor dit soort vloer

Voor uw badkamer kiest u het best voor een gietvloer. Wilt u dit soort vloer door een echte professional laten installeren? Neem dan contact op met Floors & More uit Niel, in de buurt van Antwerpen en maak een afspraak om uw favoriete gietvloer voor de badkamer te kiezen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 038888484 of stuur een e-mail naar info@floorsandmore.be. Heeft u voorhand graag een idee over de kostprijs? Vraag dan een offerte aan.