Een gietvloer aanleggen bij een renovatie

Home >> Gietvloer bij renovatie

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat een gietvloer kan aanleggen die bij de renovatie van uw woning past? Dan zit u goed bij familiebedrijf Floors & More uit Niel. Wij werken steeds met de meest kwaliteitsvolle Belgische producten die op vakkundige wijze geplaatst worden door de professionele plaatsers van ons bedrijf. Bij een renovatie moet er soms met de planning geschoven worden, u kunt dus zeker rekenen op de flexibiliteit van onze medewerkers als zij een gietvloer over uw bestaande vloer moet aanleggen.

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Laat een gietvloer aanleggen bij de renovatie van uw woning

Bent u een huis aan het renoveren maar bent u geen fan van de huidige vloer? Bij een renovatie heeft u het voordeel dat een gietvloer gewoon over een bestaande vloer geplaatst kan worden. U vermijdt zo dus een hoop uitbraakwerken en bespaart heel wat tijd. Duiken er bij de renovatie problemen op tijdens het plaatsen van een gietvloer? Dan rekent u meteen op onze hulp, wij laten u niet in de kou staan. U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor nieuwbouwprojecten. Als u er bij een renovatie voor kiest om een gietvloer over een bestaande vloer aan te laten leggen, dan kiest u voor een heel onderhoudsvriendelijke vloer. Twijfel dus niet langer!

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Vraag informatie over de verschillende mogelijkheden

Heeft u bij de renovatie van uw woning vastgesteld dat u een gietvloer over uw bestaande vloer wilt laten aanbrengen? Neem dan snel contact op met de medewerkers van Floors & More uit Niel, in de omgeving van Antwerpen en vraag naar meer informatie. U kunt bellen naar 038888484 of een e-mail sturen naar info@floorsandmore.be en meteen ook een offerte aanvragen. Zo heeft u een idee van wat de kostprijs is van het aanbrengen van een gietvloer over een bestaande vloer.