Gietvloer met flakes

Home >> Gietvloer met flakes

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Wilt u een gietvloer met flakes laten plaatsen om de boel wat op te vrolijken? Dan zit u goed bij Floors & More uit Niel. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle Belgische producten en hebben een ruime kennis van onze producten. U kunt steeds rekenen op betrouwbare en uitstekende service. Wij hebben in al die jaren een tevreden klantenbestand opgebouwd. Bent u de volgende die zich hierbij aansluit?

mineral
Mineral touch

De combinatie van authenticiteit en slijtvastheid! Niet té strak maar met een natuurlijke nuance die nog echte ambacht weerspiegelt?

Comfort

De Comfort Floor is een ‘semi-flexibele’ gietvloer met een sterk karakter. Deze polyurethaan gietvloer wordt afgewerkt met ...

Sandtouch

U hebt een voorkeur voor natuurlijke materialen? Dan is het Sand, Stone of Marble Touch gamma wellicht wat u ...

Kies voor een leuke gietvloer met flakes

De professionele plaatsers van ons familiebedrijf plaatsen al jaren kwalitatieve vloeren. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en uitstralingen. U zult gietvloeren met flakes vaak tegenkomen in publieke gebouwen, maar het kan ook enorm mooi zijn in kinderkamers. Een gietvloer met flakes geeft een speelse uitstraling aan uw interieur. De flakes zijn kleurrijke vlokken waarmee u uw gietvloer kunt decoreren. Zo geeft u meteen een persoonlijk twist aan uw vloeren. U kunt ons inschakelen voor allerlei projecten. Wij voorzien uw nieuwbouwwoning graag van een gietvloer met flakes, maar u kunt ook op ons rekenen tijdens een renovatie.

Gietvloeren voor binnen

Gietvloeren voor buiten

Waterdoorlatend systeem

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer met flakes? Neem dan contact op met Floors & More uit Niel, in de buurt van Antwerpen. Dit kan door te bellen naar 038888484 of door een e-mail te sturen naar info@floorsandmore.be. Of laat u misschien liever meteen een offerte opstellen? Het is allemaal mogelijk. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u alles wat u moet weten over een gietvloer met flakes.