PU Gietvloer in Nieuwbouwwoning te Duffel

Bij Floors & More zijn we trots op onze recente realisatie in samenwerking met architectenbureau AJ uit Reet en bouwbedrijf Decostruct. In een prachtige nieuwbouwwoning in Duffel hebben wij een naadloze PU gietvloer geplaatst die door de gehele woning loopt, van de keuken en woonkamer tot de badkamer en slaapkamers.

Unieke Kenmerken:

  • Strak en Modern: De PU gietvloer zorgt voor een strakke en moderne uitstraling die perfect aansluit bij het hedendaagse design van de woning. De minimalistische afwerking onderstreept de architecturale visie van AJ, waarbij ruimte en licht centraal staan.
  • Naadloos en Onderhoudsvriendelijk: Dankzij de naadloze afwerking is de vloer gemakkelijk te onderhouden en ideaal voor elke ruimte in huis. Geen naden betekent minder kans op vuilophoping, wat zorgt voor een hygiënischer woonomgeving.
  • Duurzaam en Comfortabel: De gietvloer is niet alleen duurzaam maar ook comfortabel onder de voeten, wat bijdraagt aan het wooncomfort. Bovendien is de vloer bestand tegen krassen en vlekken, waardoor hij zijn schoonheid jarenlang behoudt.

Samenwerking met AJ Architecten: De visie van architectenbureau AJ komt prachtig tot uiting in dit project. Hun aandacht voor detail en streven naar kwaliteit weerspiegelt zich in de keuze voor een PU gietvloer, die bijdraagt aan de algehele esthetiek en functionaliteit van de woning. Het ontwerp van AJ kenmerkt zich door een harmonieuze integratie van binnen- en buitenruimtes, waarbij de gietvloer als verbindend element fungeert.

Bijzondere Realisatie door Decostruct: Deze nieuwbouwwoning in Duffel, gezet door Decostruct, is een voorbeeld van hoe een goed ontwerp en hoogwaardige afwerking samen kunnen komen om een prachtige leefomgeving te creëren. De bouwkwaliteit en vakmanschap van Decostruct zijn duidelijk zichtbaar in elk detail van de woning, waardoor de gietvloer optimaal tot zijn recht komt.

Waarom Kiezen voor Floors & More: Bij Floors & More staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. Onze PU gietvloeren zijn een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en duurzame vloeroplossing. We begeleiden onze klanten door het hele proces, van advies en ontwerp tot installatie en nazorg, om ervoor te zorgen dat elke vloer aan de hoogste verwachtingen voldoet.

We zijn vereerd dat we onderdeel mochten zijn van dit project en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen. Voor meer informatie over dit project en andere realisaties, bezoek onze website of neem contact met ons op.

 

Foto’s: Michiel Vergauwe Photography