Wij bij Floors & More zijn verheugd om ons recente project in Boortmeerbeek met jullie te delen, waar we onze Comfort + PU gietvloer hebben geïnstalleerd in een prachtige nieuwbouwwoning. Dit project, in opdracht van Sens Architecten, was een samenwerking met een jong en dynamisch architectenkantoor dat bekend staat om hun 15 jaar ervaring, waar duurzaamheid, kwaliteit, en creativiteit hand in hand gaan.

 

Comfort + PU Gietvloer in de Schijnwerpers

In deze nieuwbouwwoning kwam onze Comfort + PU gietvloer prachtig tot zijn recht, vooral dankzij de overvloedige natuurlijke lichtinval door de vele ramen. De klant koos voor de populaire kleur Goosewing, waardoor elke ruimte tot leven kwam. Het naadloze aspect van de gietvloer draagt bij aan een ruimtelijk gevoel, waarbij de vloer als het ware versmelt met de omgeving.

 

Stijlvol Contrast: Zwarte Accenten

De keuze voor zwarte accenten in de ramen, trapleuning, deurkrukken en zelfs in de badkamer is subliem. Dit creëert een stijlvol contrast met de lichte gietvloer en voegt een vleugje elegantie toe aan het interieur.

 

Innovatieve Lichtstraat: Eyecatcher in de Woonkamer

Op de eerste verdieping koos de klant ervoor om een lichtstraat in de vloer te integreren, een ware eyecatcher in de woonkamer. Dankzij de naadloze overgang van de Comfort + PU gietvloer vormt deze lichtstraat niet alleen een functioneel element maar ook een architectonisch hoogstandje. Het natuurlijke licht dat hierdoor binnenvalt, benadrukt de prachtige eigenschappen van de gietvloer en geeft de ruimte een unieke uitstraling.

 

Naadloze Inloopdouche: Een Oase van Luxe

Een van de hoogtepunten van dit project is de naadloze inloopdouche. Deze eigentijdse en praktische keuze sluit naadloos aan bij de filosofie van comfort en esthetiek. De naadloze uitvoering zorgt niet alleen voor een strakke en moderne uitstraling, maar biedt ook het voordeel van eenvoudig onderhoud en een gevoel van ruimtelijkheid. Een oase van luxe binnen de muren van deze prachtige nieuwbouwwoning.

 

Kijk Vooruit

Dit project in Boortmeerbeek is een inspirerend voorbeeld van hoe onze Comfort + PU gietvloeren kunnen bijdragen aan de esthetiek, duurzaamheid en het comfort van een woning. We kijken ernaar uit om nog vele projecten te realiseren waarin we samen met gepassioneerde architecten en klanten kunnen streven naar perfectie.

Meer weten over onze Comfort + PU gietvloeren? Bekijk ons aanbod hier.

Met vriendelijke groet,

Het Floors & More Team

Fotografie: Jeroen Van Looy