Met trots presenteren wij ons recente project waarbij we een prachtig appartement hebben voorzien van een unieke Mineral Touch gietvloer. Dit project werd uitgevoerd onder begeleiding van Julie Lebbe, interieurarchitect bij Lebbe Design, en met maatwerkmeubilair van Franky De Pauw van Houtprojecten De Pauw. Bert Demasure van Bert Demasure Photography heeft het resultaat op prachtige wijze vastgelegd.

De Mineral Touch gietvloer is geplaatst in de hal, keuken, badkamer en gastentoilet en vormt een perfecte aanvulling op de prachtige parketvloer in de woonkamer. Het behangpapier en de roze accenten zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Een van de bijzondere eigenschappen van de Mineral Touch gietvloer is dat elke vloer uniek is en handgemaakt ter plaatse door een plaatser met een vlakspaan. Hierdoor ontstaan subtiele kleurvariaties en aders die zorgen voor een natuurlijke en levendige uitstraling.

Met de unieke combinatie van hoogwaardig cement en kwalitatief kunsthars onderscheidt de Mineral Touch gietvloer zich van alle andere vloeren op de markt. De vloer heeft een 100% natuurlijke en minerale uitstraling die doet denken aan populaire alternatieven zoals Tadelakt, Mortex of Beton Ciré. De Mineral Touch gietvloer is bovendien water- en vloeistofdicht, wat ervoor zorgt dat er geen water in de vloer kan dringen en de vloer gemakkelijk te reinigen is. Hierdoor is de vloer uitermate geschikt voor toepassingen in natte ruimtes zoals een badkamer. Of het nu gaat om de inloopdouche, vloeren, wanden, bad omkastingen of lavabomeubels, onze vakmensen kunnen deze met het Mineral Touch systeem eenvoudig bekleden.

Naast dat de Mineral Touch gietvloer een mooie en duurzame keuze is, is het ook een persoonlijke en unieke toevoeging aan uw interieur. Het is handwerk dat met zorg en aandacht wordt geplaatst door ervaren vakmensen, zodat het volledig aan uw wensen kan worden aangepast en u kunt genieten van een vloer die perfect bij uw interieur past. In dit specifieke project hebben we de Mineral Touch gietvloer geplaatst in combinatie met prachtig behangpapier en maatwerkmeubilair van Franky De Pauw van Houtprojecten De Pauw, wat het geheel een fantastisch resultaat heeft opgeleverd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Mineral Touch gietvloer voor uw eigen woning of project, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren en deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Voor meer informatie over het werk van Julie Lebbe, Bert Demasure en Franky De Pauw, kunt u terecht op hun respectieve websites www.lebbedesign.com, www.bertdemasure.com en www.houtprojecten-depauw.be.