Witte gietvloer in een nieuwbouw-woning

Home >> Witte gietvloer in een nieuwbouw-woning

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

In de juni 2014 plaatsten wij een witte gietvloer bij de familie Slootmans. Deze waren zo vriendelijk om ons in januari 2016 foto’s te laten nemen in hun woning. Deze foto’s en een kleine toelichting door de klant willen wij jullie uiteraard niet onthouden. Hierbij nogmaals onze dank voor de zeer aangename samenwerking.

Waarom de familie Slootmans voor een samenwerking met ABBI koos:

Wij kozen voor een samenwerking met ABBI, meer bepaald de afdeling voor particuliere gietvloeren Floors & More, omdat deze reeds langere tijd in de sector actief zijn. Tevens omdat zij werken met een afwerking ‘Orange Peel’ (letterlijk ‘sinaasappelhuid’). De minuscule structuur zorgt dat het licht een heel stuk minder licht reflecteert dan de producten van andere plaatsers. Gezien wij erg veel grote ramen hebben, was reflectie van licht voor ons een aandachtspunt.

Waarom zij voor een gietvloer kozen:

Een gietvloer geeft een eigentijdse look aan een woning en kan vlot gecombineerd worden met andere materialen zoals bijvoorbeeld de parketvloer in onze woonkamer. Hij past volledig bij onze stijl en is tevens zeer makkelijk in onderhoud. De gietvloer is ook zeer fijn om over te lopen, zeker in combinatie met onze vloerverwarming. De naadloze afwerking die tevens overgaat in onze trap en de douchevloer- en wanden, ogen tevens heel mooi en eenvoudig en nogmaals, het is zeer handig in onderhoud.

Samenwerking met ABBI:

ABBI heeft steeds correct en volledig informatie gegeven over haar producten en plaatsing. De gemaakte afspraken werden nagekomen of indien nodig was er opnieuw overleg. Onze gietvloer is al na enkele maanden beschadigd geraakt door opstijgend vocht. Desondanks dat onze factuur naar ABBI reeds volledig voldaan was stonden zij onmiddellijk ter plaatse. Later bleek dat dit vocht afkomstig was door fouten van een andere aannemer. ABBI heeft desondanks alle medewerking gegeven zowel in communicatie met de verzekering en de nodige attesten die vereist waren, alsook bij de opmaak van een bestek. Daarnaast is ook de herstelling zeer vlot verlopen.

Projectfoto’s