Vloerrenovatie met Sandtouch gietvloer op tegels

Home >> Vloerrenovatie met Sandtouch gietvloer op tegels

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Een gezin uit de gemeente Herzele koos twee maal voor onze expertise. De eerste keer waren we verantwoordelijk voor de renovatie van de vloer. Een paar jaar later mochten we de badkamer onder handen nemen. Hieronder delen we met veel fierheid het resultaat van onze vloerrenovatie.

Gietvloer over bestaande tegelvloer

Een gietvloer kan aangebracht worden op verschillende ondergronden. Dit maakt het een ideale keuze bij renovatieprojecten!

Onze vakmannen plaatsten de gietvloer over de bestaande tegelvloer waardoor uitbraakwerken vermeden werden. Tijd, alsook stof en andere ellende bleven zo bespaard. Door 3 tot 4 mm gietvloer over de tegels of plavuizen te plaatsen kreeg de ruimte meteen een strakke, naadloze uitstraling. De nieuwe vloer is bovendien ook waterdicht en slijtvast.

Voorwaarde is wel dat de ondergrond stabiel en goed droog is.

Een natuurlijke look met Sandtouch gietvloer

Een rustige en natuurlijke uitstraling waren voor de klant van prioritair belang. Daarom kozen we voor de Sandtouch mortelvloer uit onze Nature collectie.

Deze epoxy mortelvloer is afgewerkt met een matterende polyurethaan toplaag waarbij er gewerkt wordt met natuurlijke quartzen. Resultaat? Een onovertroffen natuursteen “look” gecombineerd met een uiterst strakke uitstraling.

Het feit dat de kleurencombinatie van deze vloer volledig door de klant zelf kan samengesteld worden, draagt mee bij tot het grote comfortgehalte alsook tot het feit dat vervuiling niet snel zichtbaar wordt.

Dit type vloer is zeer eenvoudig in onderhoud aangezien de Sandtouch 100% vloeistofdicht is en geen voegen heeft.

Een tevreden bouwheer

Bouwheer: ‘Tijdens onze eerste kennismaking kregen we meteen een goed gevoel bij Floors&More. We merkten op dat ze met kennis van zaken spraken, oog voor detail hebben en onze wens ter harte namen door mee na te denken over ons project. Dit resulteerde in verschillende voorstellen die tot in detail uitgewerkt werden. Na het plaatsbezoek werd dit gevoel bevestigd en besloten we met hen in zee te gaan. De werken werden volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd en wij waren enorm tevreden over de vakmannen die onze vloer plaatsten.”

Projectfoto’s