Bij Floors & More zijn we altijd trots om deel uit te maken van inspirerende projecten die de visie en creativiteit van onze klanten tot leven brengen. Onlangs hadden we het voorrecht om samen te werken met een gepassioneerde interieurvormgeefster die een buitengewoon interieur heeft samengesteld voor haar eigen appartement binnen een co-housingproject. Hoewel we de locatie en de naam van onze klant niet kunnen onthullen, willen we graag het verhaal delen van dit opmerkelijke project.

Deze interieurvormgeefster, met een onmiskenbare liefde voor design, streefde naar iets unieks en betoverends voor haar appartement binnen dit project. Ze koos voor onze Rezzino vloer, die speciaal op maat werd samengesteld om aan haar visie te voldoen. De kleurencombinatie die ze creëerde, was simpelweg adembenemend en vormde het hart van het hele interieur.

De Rezzino vloer die speciaal voor dit project werden vervaardigd, bestaan uit een wit gepigmenteerd bindmiddel dat een schone en lichte basis vormt. Maar wat dit vloersysteem echt onderscheidt, zijn de witte steentjes en de opvallende groene en bruine grote stenen die erin zijn verwerkt. Deze stenen zijn allesbepalend voor het uiteindelijke uitzicht van de vloer en dragen bij aan de unieke esthetiek van de ruimte.

De keuze voor deze specifieke stenen en de zorgvuldige compositie ervan zijn het resultaat van nauwgezet vakmanschap en de visie en duidelijke richtlijnen van deze getalenteerde interieurvormgeefster. Het samenspel van kleuren en texturen heeft geleid tot een vloer die niet alleen functioneel is, maar ook een artistieke en harmonieuze uitstraling heeft.

Een van de meest opvallende kenmerken van het project was de trapafwerking met onze Comfort + PU-toepassing. Deze hoogwaardige afwerking voegde niet alleen een vleugje luxe toe aan het appartement, maar integreerde ook naadloos met het ontwerpconcept. De gedurfde kleur in dit geheel adembenemend. Het resultaat was een trap die niet alleen functioneel was, maar ook een kunstwerk op zich.

De maatkeuken, afgewerkt in een opnieuw gedurfde petroliumblauwe kleur, was een meesterwerk op zich. Het was duidelijk dat geen detail over het hoofd was gezien. Elk element van de keuken was zorgvuldig ontworpen om zowel functioneel als esthetisch te zijn. Het samenspel tussen de kleur van de keuken, de prachtige houten maatkasten en andere decoratieve details in de ruimte was gewoon perfectie.

Dit opmerkelijke co-housingproject werd gerealiseerd in een gerenoveerd oud gebouw, dat oorspronkelijk een ander doel diende. De transformatie van dit historische pand naar een eigentijds co-housingproject getuigt van een diepgaande waardering voor architectuur en design. Het hele project ademt een sfeer van gemeenschap en moderniteit, waarin individuele wooneenheden samenkomen in harmonieus ontworpen gemeenschappelijke ruimtes. De renovatie van het oude gebouw tot een eigentijdse woonomgeving is een ware transformatie en een eerbetoon aan de architecturale geschiedenis van de stad. Het project belichaamt de toewijding aan duurzaamheid en functionaliteit, terwijl het tegelijkertijd een uitnodigende en inspirerende omgeving creëert waar bewoners kunnen gedijen. Floors & More is trots om een rol te spelen in dit prachtige co-housingverhaal en de verwezenlijking van dit ene, unieke appartement te vieren als onderdeel van een groter geheel. De visie van onze klant, gecombineerd met de expertise van Floors & More, resulteerde in een ruimte die zowel functioneel als inspirerend is.

Hoewel we de exacte locatie en de naam van onze klant niet kunnen onthullen, willen we graag benadrukken dat dit project een prachtig voorbeeld is van wat er mogelijk is wanneer vakmanschap, creativiteit en hoogwaardige materialen samenkomen. We zijn vereerd dat we deel hebben kunnen uitmaken van dit project en kijken uit naar meer kansen om samen te werken met gepassioneerde ontwerpers en klanten die streven naar buitengewone interieurs.

Als u geïnspireerd bent door dit buitengewone appartement, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen uw eigen droomproject tot leven te brengen en te voorzien van hoogwaardige vloeroplossingen en expertise die uw visie tot werkelijkheid kunnen maken. Samen kunnen we uw unieke ideeën omzetten in een prachtige realiteit.