We zijn trots om ons laatste project te delen, een samenwerking met Inarto architecten. Dit project is gelegen in Herenthout en is een prachtige woning van pure schoonheid die een strak design perfect combineert met enkele warme, maar luxe elementen.

Het interieurontwerp is een perfect voorbeeld van modern minimalisme met een warme uitstraling.

Inkomhal:

De entree van de woning is een prachtig zwart-wit liefdesverhaal en valt op door het opvallend licht dat de woning binnenkomt. Glazen deuren aan beide zijden van het entreegebied, evenals het bovenraam in de vide, laten zonlicht op elk moment van de dag de woning binnenkomen. De matkader zorgt ervoor dat nat en vuil de woning niet binnen komt.

De Keuken:

De keuken is op maat gemaakt en heeft een keramisch werkblad van Marazzi Ceramiche op het kookeiland, de ontbijtkast en rond het aanrecht achterin. De keuken is volledig op maat gemaakt in prachtig donker hout, contrasterend met de grijze PU-gietvloer. De keuken is afgewerkt met gemarmerde keramiek. De keuken straalt warmte en luxe uit, terwijl het minimalistische design behouden blijft.

 

Keukenwand:

Om de eenheid van de op maat gemaakte keukenwand in de woning subtiel te doorbreken, kozen ze voor een vitrinekast, direct naast de glazen deur. De indirecte verlichting in de achterste hoeken geeft warmte aan het keukengedeelte.

 

De badkamer:

De badkamer is een ander hoogtepunt van dit project. Deze staat volledig in het teken van luxe en comfort. Er zijn op maat gemaakte ophangrails voor handdoeken, twee solitaire waskommen, koperen kranen, een zwart gerookt douchescherm en een enorme spiegel die tot aan het plafond reikt om de ruimte groter te laten lijken.

Een combinatie van minimalisme en warmte in het interieurontwerp:

Op de begane grond van de woning ligt een lichtgrijze PU gietvloer, naadloos aansluitend aan een glad visgraatparket. Deze combinatie brengt zowel minimalisme als warmte in het interieurontwerp. De DalmatiĆ«r lijkt alvast een voorkeur te hebben voor onze gietvloer, zo te zien šŸ˜‰

 

Een geweldige samenwerking tussen Inarto architecten en het team:

In dit project heeft de architect gekozen voor verschillende getalenteerde professionals om de woning van de klant tot leven te brengen. Zo is er voor de keuken gekozen voor prachtig keramiek van @marazziceramiche en is het houtwerk verzorgd door @_frako. Voor de meubels heeft de architect samengewerkt met @ethnicraft en voor de raamdecoratie heeft de expertise van @benedetti_interieur ingeschakeld. Dankzij deze samenwerkingen is er een unieke en stijlvolle woning gecreƫerd waar de klant nog jarenlang van zal genieten. En uiteraard een speciale bedanking aan de fotograaf van dienst @stirmer