PU gietvloer in moderne woning

Home >> PU gietvloer in moderne woning

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Bij deze willen we u het afgewerkte resultaat van deze woning zeker niet onthouden.

Het gaat hier om een nieuwbouwwoning voor een gezin bestaande uit 2 werkende zelfstandigen met 3 kinderen. Gezien de ervaring van de vrouw des huizes in de immobiliën sector, was ze voor de aanvang van de bouwwerken reeds vastbesloten over de materialen waarmee ze de woning wou afwerken. De heer des huizes bleek echter niet zo overtuigd van een gietvloer. Uit ons aangenaam gesprek na onze werken, bleek dat hij voor aanvang van de bouwwerken zijn voorkeur eerder uitging naar een grote natuursteen tegel. De echtgenote was echter overtuigd van haar keuze en wist dit door te drijven naar uitvoering toe, iets waarvan ze geen van beiden spijt van hebben, integendeel.

Wat wij zeer bijzonder vonden was dat de architect waarmee ze hebben samengewerkt om hun project te realiseren, absoluut geen voorstander was van een gietvloer. Nog meer was deze, dankzij enkele slechte ervaringen uit zijn verleden met andere plaatsingsbedrijven, zelfs in die mate een tegenstander van het materiaal, dat hij zijn klanten liever niet wou begeleiden bij de zoektocht naar een geschikte vakkundige plaatser. Het is echter dankzij vrienden van het gezin, dat ze bij ons terecht zijn gekomen en ons deze opdracht hebben toevertrouwd.

Uiteraard zijn wij zeer blij dat dat deze klanten dermate tevreden waren van onze werken dat zij ons enkele maanden na hun verhuis de toelating gaven om deze foto’s te komen nemen. Tijdens deze fotoshoot kwam dit meermaals naar voren. Zo had de heer des huizes recentelijk zijn achillespees gescheurd. Er werd benadrukt dat de naadloze vloer zeer ‘handicapvriendelijk’ was. De man was immers een tijdje rolstoel-gebonden geweest en was dankzij de naadloze gietvloer toch mobiel gebleven binnenhuis. Op de bovenverdieping kon hij eenvoudigweg met een simpele bureaustoel op wieltjes zich voortbewegen en zich zelfs douchen in de inloopdouche zonder hinder te hebben van drempels of voegen van enige soort.

Voor de vrouw des huizes was dan weer de visuele rust die de gietvloer in de woning brengt het grootste voordeel. De aandacht gaat vooral naar het interieur van de woning, alsook de fantastische lichtinval. Er zijn immers geen drukke tegelvoegen die de aandacht kunnen afleiden. Zij wenste ook te benadrukken dat het gemak in onderhoud een absolute plus is.

Hierbij wensen wij onze klant nogmaals te bedanken voor een ontzettend fijne samenwerking. Het is altijd leuk om mensen zo tevreden te kunnen achterlaten.

Deze klant wenste anoniem te blijven, doch voor een referentiebezoek mag u ons steeds contacteren.

Projectfoto’s