In een samenwerking met Van Hamme Architecten presenteren wij bij Floors & More met trots ons meesterwerk: de Comfort+ PU gietvloer. Deze vloer siert een prachtige nieuwbouwwoning, waarbij alle kamers – van de woonkamer tot de praktijkruimte – zijn verrijkt met het buitengewone comfort, duurzaamheid en esthetiek van deze vloeroplossing.

 

1. Naadloze Continuïteit tussen Ruimtes

Een naadloze overgang tussen de woonkamer, keuken en eetkamer is een cruciaal aspect van modern ontwerp, dat Van Hamme Architecten subliem heeft gerealiseerd. De Comfort+ PU gietvloer draagt bij aan de harmonie tussen deze gebieden. Met een brede reeks kleuropties voegt de vloer een hedendaagse elegantie toe, terwijl de PU-coating tegelijkertijd praktisch en duurzaam is.

 

2. Intiem Comfort in Slaapkamers en Badkamers

De slaapkamers en badkamers zijn persoonlijke toevluchtsoorden die luxueus comfort verdienen. De Comfort+ PU gietvloer levert dit comfort met een zachte textuur onder de voeten. Waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken, is deze vloer ideaal voor badkamers. Het naadloze design draagt bij aan een gevoel van ruimte en sereniteit.

 

3. Stimulerende Creativiteit in de Praktijkruimte

De kelderverdieping herbergt een bijzondere ruimte, waar tekenlessen aan kinderen worden gegeven. De Comfort+ PU gietvloer is hier veelzijdigheid ten top. Deze biedt een schone, comfortabele en inspirerende omgeving voor jonge kunstenaars. De vloer is bestand tegen intensief gebruik en vergt minimaal onderhoud.

 

4. Luxueuze Maatkeuken met Een Vleugje Marmer

De maatkeuken, vakkundig ontworpen door Van Hamme Architecten, is een ware blikvanger in de woning. Met zijn zwarte wandkasten en het marmeren blad op het eiland straalt de keuken elegantie en moderniteit uit. De Comfort+ PU gietvloer vormt een naadloze achtergrond die de strakke lijnen van de keuken benadrukt en bijdraagt aan de cohesie van de ruimte. Deze keuken is niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch hoogtepunt.

 

5. Woonkamer: Een Oase van Licht en Ruimte

De woonkamer wordt gekenmerkt door zijn prachtige lichtinval, mogelijk gemaakt door de grote ramen die de ruimte overspoelen met natuurlijk licht. Dankzij de Comfort+ PU gietvloer vormt de vloer een naadloze basis die bijdraagt aan het gevoel van ruimte en harmonie. Het contrast tussen de vloer en het natuurlijke licht creëert een serene sfeer, perfect om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

 

6. Kelderverdieping: Naadloze Overgangen en Creatieve Hoeken

De kelderverdieping is een multifunctionele ruimte die zowel praktisch als inspirerend is. De naadloze trap, bekleed met dezelfde PU-afwerking als de vloer, is een meesterwerk op zich. Hierdoor vloeit de Comfort+ PU gietvloer harmonieus door in de kelderruimte. De knutselhoek en de kleine zwarte keuken zijn slim ontworpen ruimtes die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. De lichtstraat in combinatie met de witte PU gietvloer zorgt voor een lichte en luchtige sfeer, waardoor de kelder allesbehalve donker aanvoelt.

 

7. Duurzaamheid die de Tijd doorstaat

De duurzaamheid van de Comfort+ PU gietvloer maakt het een ideale keuze voor nieuwbouwwoningen. Met zijn robuuste PU-coating weerstaat de vloer dagelijkse slijtage en behoudt hij zijn prachtige uiterlijk.

Bij Floors & More zijn we verheugd over de vruchtbare samenwerking met Van Hamme Architecten. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een vloeroplossing die comfort, duurzaamheid en esthetiek verenigt. Wij danken Van Hamme Architecten voor de inspirerende reis waarbij we samen de perfecte vloer hebben gecreëerd. Bent u ook op zoek naar een vloer die uw huis transformeert in een toonbeeld van comfort en design? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we uw interieurdromen werkelijkheid maken.*