Gietvloer in een moderne woning

Home >> Gietvloer in een moderne woning

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Wij hebben het genoegen gehad een gietvloer te plaatsen in een moderne woning te Bornem. De bouwheer wenste een compacte woning te realiseren met een zeer grote ruimtelijkheid. Hiervoor deed de bouwheer beroep op CH-Architecten uit Drongen bij Gent.

Citaat: “De woning werd aan de voorgevel vrij gesloten gehouden teneinde de privacy te garanderen. Eens binnen in de woning ontstaat een zeer groot ruimtegevoel door de diagonale doorzichten zowel in de diepte als in hoogte. Een ruime vide met een trap als eye-catcher verbindt het gelijkvloers met de eerste verdieping zodat kook- eet- en leefruimte met elkaar in relatie staan. Om het ruimtegevoel te versterken werden het aantal materialen beperkt zodat alle ruimtes visueel in elkaar overlopen.”

Een van de materialen waarvoor werd gekozen was een naadloze PU gietvloer. Deze loopt door in de woning hetgeen de eenheid tussen de ruimtes versterkt. “Een dubbelhoge glaspartij aan de achtergevel brengt natuurlijk licht tot diep in de woning. Via een vouwschuifraam krijgt de leefkeuken op het gelijkvloers een verlengde op het terras.” 

Projectfoto’s