Een strakke gietvloer in een rustiek kader

Home >> Een strakke gietvloer in een rustiek kader

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Een van de oudste interieurstijlen die ook vandaag nog zeer populair te noemen is, is de cottage stijl. In onze hedendaagse drukke wereld vol technologie, is het voor deze bouwheer belangrijk om in de thuisomgeving de nadruk te leggen op warmte en gezelligheid. De rustieke stijl wordt hier benadrukt door een mengeling van het veelal aanwezig wit, gecounterd met donkere aardse tinten en uitgesproken kleuraccenten. Daarnaast werd er voornamelijk gekozen voor comfortabele materialen en zachte stoffen. De stijl van de woning is warm, uitnodigend en charmant.

De PU gietvloer, in dit geval een Comfort +, sluit zich hier perfect bij aan. Bouwheer: Binnen ons gezin wordt er voortdurend op blote voeten gelopen. De zachtheid van onze vloer laat dit perfect toe en voelt aangenaam aan. Met 2 jonge kinderen in huis is dit niet onbelangrijk. Hoewel het momenteel niet het juiste seizoen is, hoort daar ook bij dat er vaak van buiten naar binnen wat vuil wordt meegebracht. Dankzij het eenvoudige onderhoud van onze vloer lig ik hier helemaal niet wakker van. Het absolute pluspunt van onze vloer is behalve het uiterlijk, dat hij zonder al te veel moeite weer proper te maken is.

Het centrum van de woonkamer is ongetwijfeld de open haard. In een gezellige woning mag een knetterend haardvuur natuurlijk niet ontbreken. Bouwheer: De haard is in dit gure winterweer een absolute topper. Voor ons kleinste gezinslid een vaste plek om zich te nestelen bij koud en nat weer. Na een heerlijke avond cocoonen waarbij de open haard steevast aanstaat, durven er wel wat houtschilfers te liggen op de vloer. Ook hierbij is de gietvloer dan een absolute zaligheid. Deze is in een mum van tijd weer netjes na een simpele rondgang met onze antistatische swifferdoek.

In dit interieur is het duidelijk dat een gietvloer niet enkel geschikt is voor de moderne woning. Een PU gietvloer laat zich probleemloos combineren met allerhande stijlen. Dankzij het naadloze aspect is de gietvloer geen aandachttrekker in een woning. Laat je interieur je stijl bepalen en de gietvloer zal hierbij aanvullend werken. Naadloos, eigentijds en comfortabel. Bovendien zeer makkelijk in onderhoud. Interesse in een gietvloer voor in jouw woning? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Projectfoto’s