Comfort+ bij U-Consult

Home >> Comfort+ bij U-Consult

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

U Consult, een bedrijf gespecialiseerd in opleidingen, advies & coaching voor de automobielsector koos voor een witte Comfort+ gietvloer in het nieuwe pand waar hun burelen gehuisvest worden.

Sinds 1996 biedt U Consult training- en coachingprogramma’s aan en dit in de domeinen management, sales en aftersales. Het unieke aan U Consult is de ‘No cure – No pay’ methodiek waar zij naar werken. Is een significatie meerderheid van de deelnemers niet tevreden over de opleiding/coaching, moet de opdrachtgever niets betalen. U Consult is immers zeker van de kwaliteit en toegevoegde waarde die zij te bieden hebben. Men kan er tevens terecht voor sociale media trainingen alsook Mystery Shoppers.

U Consult, een B2B firma in hart en nieren, werkt niet enkel voor invoerders van de bekendste automerken, maar ook in dealership bij de dealers van verscheidene automerken zelf. Ze staat hen bij in de verbetering van kwaliteit, rendement, verkoop en klantgerichtheid.

Omwille van het aanhoudende succes en de groeiende vraag, werd de zoektocht naar een nieuwe locatie noodzakelijk. Ze kozen hierbij voor een locatie waar oud en nieuw vlekkeloos kon gecombineerd worden. De visie van de bouwheer was helder en moest door verschillende vakmannen worden omgezet in de praktijk. Hoewel de architect die de verbouwingen van het pand begeleide zelf niet te vinden was voor een gietvloer, hield de bouwheer en zaakvoerder van U Consult, John D’hondt, zijn been stijf. Er moest en zou een witte gietvloer worden geplaatst.

Voor de plaatsing van de PU gietvloer koos John van U Consult voor ABBI | Floors & More. John blikt met tevredenheid terug op deze samenwerking. Vanaf de initiële prijsvraag naar offertestadium, tot uitvoering en service na verkoop verliep alles werkelijk op wieltjes. Ook de zeer korte periode waarin alles diende gerealiseerd te worden werd snel en correct aangepakt door ABBI | Floors & More. De snelle werkwijze en vlotte communicatie zorgde ervoor dat alles vlekkeloos kon verlopen.

Het gemak in onderhoud maar vooral ook de verwezenlijking van de visie van John, doen hem tevreden terugkijken op het ganse project. De witte PU-gietvloer voegt een extra dimensie toe aan de knap ingerichte ruimte. De vloer is uiteraard een aanwezige factor maar staat eveneens toe dat de echte eyecatchers de verdiende aandacht krijgen. De visuele rust die de naadloze vloer bijdraagt aan het geheel is hetgeen waar de bouwheer naar op zoek was en ook gekregen heeft. De harmonie met de witte muren, de strakke keuken en het contrast met de originele rustieke houten deuren is dan ook meer dan geslaagd.

Projectfoto’s