Badkamerrenovatie met PU gietvloer en epoxy wanden

Home >> Badkamerrenovatie met PU gietvloer en epoxy wanden

Oneindig veel mogelijkheden

Naadloos & perfect geplaatst

Persoonlijk advies van experts

Nadat we reeds een vloerrenovatie hadden uitgevoerd in hun woonkamer, werden we opnieuw gecontacteerd door een familie uit Herzele. Dit keer voor een badkamerrenovatie.

Een PU gietvloer als ideale badkamervloer

Voor de nieuwe vloer adviseerden we hen te kiezen voor een polyurethaan (PU) gietvloer.

Een PU gietvloer is uitermate geschikt voor de badkamer door onderstaande kenmerken

  • Naadloos dus geen vuilophoping in voegen of spleten
  • Zeer hygiënisch
  • Water- en vloeistofdicht
  • Voelt zacht en warm aan

Het naadloos karakter geeft meteen een zeer strakke uitstraling in tegenstelling tot de oude badkamertegels. Bovendien staan gietvloeren garant voor een groot onderhoudsgemak!

Epoxybezetting aan de wanden voor een naadloos & strak geheel

Voor de wanden en wastafel raadden we hen aan om voor een epoxy bezetting te kiezen (verticale toepassing). De wanden werden nog verder afgewerkt met een polyurethaan laag waardoor ze hetzelfde uitzicht als de de badkamervloeren kregen. Ook in de douche zelf werd dit doorgetrokken.

Resultaat? Een strak, stijlvol en naadloos geheel!

Een tevreden klant aan het woord

Klant: ‘Ook voor onze badkamerrenovatie besloten we te kiezen voor Floors&More aangezien onze eerdere positieve ervaring. Na gedetailleerd advies kozen we voor de Polyurethaan-oplossing voor de vloer, de epoxybezetting voor onze wanden alsook de volledige afwerking van ons lavabotablet. De nodige afstemmingen tussen loodgieter en vloerplaatsers werden door hen onderling gemaakt, wat voor onze weer een zorg minder was. De gedrevenheid en passie naar een perfectie in afwerking bleek bij Floors&More nog steeds dezelfde te zijn als 4 jaar geleden. De combinatie van een goed advies, correcte afspraken en een vlekkeloze plaatsing maakten dat wij ook dit keer zeer tevreden zijn over onze keuze.’

Projectfoto’s