Troffelvloeren

Een troffelvloer voor industriële look

Een troffelvloer – ook wel mortelvloer genoemd – is de ideale keuze voor iedereen die houdt van een moderne industriële look en een sterke en gemakkelijke vloer in huis wil.

Troffelvloeren komen vaak voor in industriële omgevingen, maar hebben ondertussen ook veel grond veroverd in het hedendaagse interieur. Door hun uitstekende eigenschappen en de opkomst van de industriële look zijn ze veelal te zien in moderne woonkamers, wc’s, badkamers en keukens.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Waarom kiezen voor de troffelvloer?

De troffelvloer is stijlvol en zorgt voor een ruimtelijk gevoel, ook in de kleinere kamers in uw huis. Maar daarnaast kent de vloer nog een aantal andere voordelen:

  • Zeer krasbestendig & duurzaam: Een mortelvloer is zeer krasbestendig, nog beter dan PU vloeren, en gaat doorgaans langer mee dan anders soorten vloeren.
  • Naadloze vloer: Net zoals onze andere vloeren is ook de troffelvloer een naadloze vloer.
  • Zeer sterke vloer: Door toevoeging van het epoxy kunsthars is de mortelvloer zeer sterk.
  • Gemakkelijk onderhouden & reinigen: Dit hygiënische karakter maakt de vloer uitermate geschikt voor badkamer, toilet en keuken.
  • Verschillende troffelvloer kleuren en stijlen: Zowel de kleuren als de korrelgrootte kunnen verschillen waardoor de vloeren passen bij verschillende stijlen.
  • Combinatie met vloerverwarming mogelijk.
  • Zeer vloeistofdicht.
  • Slipvast en geluiddempend

Nadeel van deze troffelvoer is dat het iets meer tijd vraagt om deze te plaatsen. Dit type vloer is niet volledig zelfnivellerend en vergt dus wat meer werk en vakmanschap om deze mooi egaal te krijgen.

 

Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer is een naadloze vloer die bestaat uit kwarts- of grindkorrels die zijn fijngemalen en samengebonden door epoxy kunsthars.

De vloer wordt handmatig met een vlakspaan en troffel aangebracht en daarna door de epoxy versterkt. Vandaar ook de naam ‘troffelvloer’.

Floors & More biedt verscheidene soorten gietvloeren en troffelvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn deze vloeren ook beschikbaar in verschillende korrelgroottes, kleuren en afwerking (mat of glanzend).

 

Wat kost een troffelvloer?

De troffelvloer prijs ligt gemiddeld tussen de €60,- en €80,- per vierkante meter. De exacte prijs hangt natuurlijk af van de keuze tussen gewone troffelvloeren of een troffelvloer met plint, maar uiteraard ook van de vloeroppervlakte, die de totale prijs in verhouding goedkoper kan maken.

 

Troffelvloer prijs en vakkundige plaatsing

Interesse in een troffelvloer voor uw woning? Of wilt u een verticale plaatsing zoals het bekleden van douche, trap of wanden? Wij bieden u talloze mogelijkheden!

Wat u ook kies, de mortelvloeren worden door onze vakmannen steeds snel en vakkundig geplaatst worden.

Wilt u graag meer weten over Floors & More, of over onze prijzen? Neem dan online contact met ons op of bel ons op het nummer 03 888 84 84, of e-mail ons via info@floorsandmore.be.

Ook kunt u ons bezoeken in  een van onze showrooms in Zedelgem en Niel!

 

Onze collectie Troffelvloeren

 

Inspiratie

Blijf op de hoogte