PU vloeren

PU gietvloeren voor naadloos comfort & design

Polyurethaan vloeren zijn soepele en naadloze gietvloeren die uiterst geschikt zijn voor uw leefruimtes in uw woning. De soepelheid, comfort en designopties maken dat PU vloeren de meest gebruikte gietvloer is binnen privé woningen. Ze kan naadloos op een bestaande ondergrond worden aangebracht wat van een polyurethaan vloer de ideale keuze maakt bij renovatie.

Binnen onze collectie PU vloeren kunt u kiezen uit 2 types PU gietvloeren:

  • Soft Touch voor een zeer zachte en warm gevoel en zeer hoge flexibiliteit.
  • Comfort Touch een semi-flexibele oplossing. Soepel en zacht maar met de looks van epoxy.

Offerte aanvragen

Polyurethaan vloer in gang met pinguins

Eigenschappen & voordelen van PU vloeren

Een PU gietvloer is minder stevig dan haar epoxy variant, maar haar soepelheid en comfort maken deze variant nog geschikter voor ruimtes als livings, slaapkamers en badkamers.

De keuze voor een specifieke vloer hangt veelal af van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Hieronder een overzicht van waarom je zou kiezen voor een polyurethaan vloer:

  • Naadloze vloer: PU vloeren zijn naadloos, zelfs als deze tussen verschillende kamers worden aangelegd.
  • Toepasbaar op minder stabiele ondergrond: PU is veel flexibeler dan epoxy waardoor de kans op scheuren veel minder is. Dit type gietvloer kan dus toegepast worden op een minder stabiele ondergrond zoals houten vloeren.
  • Vloeistofdicht & zeer hygiënisch: Polyurethaan vloeren zijn vloeistofdicht en zeer eenvoudig in onderhoud. Bovendien zijn ze ideaal voor mensen die een huisstofallergie hebben en behoefte hebben aan een hygiënische omgeving.
  • Comfortabele vloeroplossing: Een PU vloer voelt zacht en warm aan en heeft bovendien een geluiddempend effect.
  • Combineerbaar met vloerverwarming: Houdt u niet van koude voeten wanneer u door uw huis loopt? PU gietvloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming voor extra warmte en comfort.

Contacteer ons

 

PU vloer prijzen bij Floors & More

De prijs van een polyurethaan vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Naast de oppervlakte speelt ook de ondervloer een belangrijke rol. Is de dekvloer reeds klaar voor afwerking of gaat het hier over houten planken of tapijt? Daarnaast spelen natuurlijk ook de afwerking en het gewenste design een rol bij het bepalen van de PU vloer prijs. Gemiddeld ligt de prijs van een PU vloer tussen de €80 en €120 per vierkante meter. 

Benieuwd naar de prijs voor uw gewenste gietvloer? Bezorg ons uw wensen en wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

Offerte aanvragen

 

PU gietvloeren van Floors & More

Wilt u graag een PU vloer in uw huis laten gieten? Het aanleggen van een PU gietvloer is vakwerk en het is daarom belangrijk dat u deze laat gieten door experts. Zo wordt de kwaliteit en levensduur van uw vloer gewaarborgd.

Floors & More helpt u graag verder met persoonlijk advies op basis van uw woonsituatie. Wilt u meer weten over onze PU vloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Niel of Knokke!

 

Onze collectie PU vloeren

 

Inspiratie

Blijf op de hoogte