PU gietvloeren

Polyurethaan gietvloeren voor naadloos comfort & design

Polyurethaan (PU) vloeren zijn soepele en naadloze kunstharsvloeren die uiterst geschikt zijn voor uw leefruimtes.

De soepelheid, comfort en designopties maken dat de PU gietvloer de meest gebruikte gietvloer is binnen privé woningen. Ze kan naadloos op een bestaande ondergrond worden aangebracht wat van een polyurethaan vloer de ideale keuze maakt bij renovatie.

Houdt u van een ruimtelijke en moderne uitstraling in uw woning? Dan is de PU gietvloer de vloer die u nodig heeft!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

De eigenschappen & voordelen van een polyurethaan vloer

Een pu gietvloer is minder stevig als haar epoxy variant maar haar soepelheid en comfort maken deze variant nog geschikter voor ruimtes als badkamers, slaapkamers en livings.

De keuze voor een specifieke vloer hangt veelal af van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Hieronder een overzicht van waarom je zou kiezen voor een polyutheraan vloer:

  • Naadloze vloer. De PU gietvloer is naadloos, zelfs als deze tussen verschillende kamers wordt aangelegd.
  • Toepasbaar op minder stabiele ondergrond. PU is veel flexibeler dan epoxy waardoor de kans op scheuren veel minder is. Dit type gietvloer kan dus toegepast worden op een minder stabiele ondergrond zoals houten vloeren.
  • Vloeistofdicht & zeer hygiënisch. Polyurethaan vloeren zijn vloeistofdicht en zeer eenvoudig in onderhoud. Bovendien zijn ze ideaal voor mensen die een huisstofallergie hebben en behoefte hebben aan een hygiënische omgeving.
  • Comfortabele vloeroplossing. Een polyurethaan vloer voelt zacht  en warm aan en heeft bovendien een geluiddempend effect.
  • Combineerbaar met vloerverwarming. Houdt u niet van koude voeten wanneer u door uw huis loopt? PU gietvloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming voor extra warmte comfort.

 

Wat kost een PU gietvloer?

De kostprijs van een polyurethaan gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Naast oppervlakte speelt ook de ondervloer een belangrijke rol. Is de dekvloer reeds klaar voor afwerking of gaat het hier over houten planken of tapijt? Daarnaast spelen afwerking en gewenste design natuurlijk ook een rol bij de gietvloer prijs.

Gemiddeld ligt de prijs van een pu vloer echter tussen de €80,- en €120,- per vierkante meter.

Benieuwd naar de prijs voor uw gewenste gietvloer? Bezorg ons uw wensen en wij maken vrijblijvend een offerte op.

 

Pu gietvloeren van Floors & More

Binnen onze collectie gietvloeren kan u kiezen uit 2 types pu gietvloeren.

  • Soft Touch voor een zeer zachte en warm gevoel en zeer hoge flexibiliteit.
  • Comfort Touch een semi-flexibele oplossing. Soepel en zacht maar met de looks van epoxy.

Wilt u graag epoxy vloeren in uw huis laten gieten? Het aanleggen van een polyurethaan gietvloer is vakwerk en het is daarom belangrijk dat u deze laat gieten door experts. Zo wordt de kwaliteit en levensduur van uw vloer gewaarborgd.

Floors & More helpt u graag verder met persoonlijk advies op basis van uw woonsituatie. Daarnaast leveren we steeds puur vakmanschap en precisie op het gebied van het gieten en afwerken van onze verschillende gietvloeren.

Wilt u meer weten over onze vloeren met Pu of over onze andere gietvloeren of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Zedelgem of Niel.

 

Onze collectie PU gietvloeren

 

Inspiratie

Blijf op de hoogte