Terradec systeem zorgt voor duurzame oplossing in Bornem!

De gemeente Bornem kampte reeds een aantal jaren met een probleem. De kasseien op het Kardinaal Cardijnplein vormden een gevaar voor minder mobiele personen. In de zoektocht naar een duurzame oplossing voor dit probleem, zochten en vonden zij ABBI | Floors & More die met de plaatsing van het Terradec systeem een degelijk wandelpad konden aanleggen.

Het geplaatste voetpad is niet enkel duurzaam, het is tevens waterdoorlatend en onkruidwerend. Uiteraard is dit systeem eveneens vorst- en dooibestendig, en kan de gemeente nog steeds de borstelmachine inzetten voor het onderhoud van het plein. Dankzij het Terradec systeem is er geen niveauverschil meer, waardoor ook de minder mobiele personen nu makkelijk en veilig van de ene kant van het plein naar de andere kant kunnen wandelen.

De reportage van de zender RTV in verband met het probleem kan u hier bekijken.

Naar goede gewoonte laten wij u graag meekijken achter de schermen hoe de plaatsing werd aangepakt. De beelden spreken voor zich!

Plaatsingsfilmpje:

 

Foto’s:

 

Afgewerkt resultaat:

 

Wenst u advies voor uw terras, oprit en/of tuinpad in uw tuin? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte