Voor zij die nog twijfelen | Nocturne !!

Bent u nog niet tot op onze stand geraakt? Twijfelt u nog over uw keuze van uw nieuwe gietvloer, maatkast of designkeuken? Goed nieuws, dankzij ons partnership met Woonfase en Kast-ID kan u onze gietvloer bewonderen in combinatie met een strakke keuken en een riante opbergdressing.


Hal 6 stand 6329


Tijdens de nocturne ontvangen wij u zeer graag met een glaasje bubbels en een verzorgd hapje! Bewonder de strakke keuken met het prachtig zwart zwevend volume. Beleef hierbij zelf hoe de nanotechnolgie het onderhoud vereenvoudigd, en ontdek eigenhandig de kookplaat|dampkap technologie. Niet enkel dit, maar ook de spiegelplint die het zwevende effect van het zwarte volume op de witte gietvloer accentueert maakt uw bezoek aan onze stand meer dan de moeite waard!

Wandel eigenhandig door de riante dressing en bewonder het exclusief Belgisch vakmanschap en doorgedreven specialisatie in kwaliteitsvolle maatkasten! Ervaar het kwalitatief verschil in ladegeleiders, scharnieren, stootrand, hout en last but not least de technische expertise en gedrevenheid!

Ook onze inloopdouche met naadloze wandafwerking verdient enkele ogenblikken van uw tijd! Een gietvloer is immers een ideale keuze voor elke badkamer dankzij de oneindige kleurencombinaties. Dankzij zijn vloeistofdichte en naadloze eigenschappen maken schimmels en kalkafzettingen geen kans en blijft uw badkamer en douche steeds proper en hygiënisch!

Kortom, onze stand ademt dynamisch partnership en toont u in een uniek concept een effectieve visualisatie van een samenkomst van verschillende specialisaties in eenzelfde interieurbranche.


U vindt ons in Hal 6 stand 6329


Openingsuren:

Vrijdag 13 oktober: 13:00u – 23:00u  | NOCTURNE

Zaterdag 14 oktober: 10:00u – 18:00u

Zondag 15 oktober: 10:00u – 18:00u

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte