Dark Shine | Insterieurstijl in de kijker!

Een flamboyante interieurstijl met gedurfde vormen, donkere tonen en een vleugje historie. Luxueuze materialen geven je een gevoel van weelde en glamour. Hoogglans, mat en spiegeleffecten wisselen elkaar af en geven het geheel een chique uitstraling!

 

Hoe vertaal je een rijk verleden naar onze 21ste eeuw? Niet door de stijl van toen klakkeloos over te nemen. Doe er iets spannends mee in kleur, vormgeving of afwerking.  Donkere tinten als Elegant Grey, Fabulous Red lenen zich er perfect voor. Flakes als Flamboyant Glow geven vloeren een gouden glinstering. Maak een schitterende combinatie met goud, koper en brons in meubels of verlichting.

Welke vloer geniet jouw voorkeur?

Confident Gold

Flamboyant Glow

Sta ons toe om u te inspireren, creativiteit te stimuleren en tijdloze trends te vertalen in uw vloerconcept! De kennis van onze vakmensen, gecombineerd met onze zeer uitgebreide collectie gietvloeren zorgt ervoor dat we uw interieurdromen kunnen omzetten in realiteit, onbeperkt en aan de beste prijs! Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij u thuis of in één van onze toonzalen!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte